Muzsikaszó

2023.02.20. 10:56

Gáspár Evelin önfeledten ropta a táncot a Sztárban Sztár színpadán

A híresség a TV2 vasárnap este induló műsorában pattant fel a színpadra, hogy Tarján Zsófi előadását színesítse.

Nool

Vasárnap elindult a TV2 nagy sikerű szórakoztatóműsorának, a Sztárban Sztárnak a 9. évada. A műsor egyik szereplője a HoneyBeast együttes énekesnőjeként ismertté vált Tarján Zsófi, aki az első adásban rögtön egy igen komoly kihívást kapott: Bangó Margit bőrébe kellett bújnia. Az előadott Gyere, gyere Bubamara című örökbecsű slágert - legalábbis annak refrénjét - valószínűleg még az is ismeri, aki valójában tagadja, de talán arra senki nem számított, hogy a tánckarban Gáspár Evelint látjuk majd viszont.

Gáspár Evelin a Sztárban Sztár színpadán bulizott
Gáspár Evelin a Sztárban Sztár színpadán bulizott
Fotós: Máté Krisztián / Forrás: Bors

A mulatószene királynőjeként számontartott Bangó Margit többnyire minden előadásán táncosokkal áll színpadra, így természetesen a TV2 stúdiójában is megidézték ezt a hangulatot. Gáspár Győző lánya úgy tűnik úgy döntött, hogy ő maga sem szeretne ebből a hatalmas buliból kimaradni, így színpadra pattant és önfeledten rázta. A fergeteges produkciót végül maximális pontszámmal díjazta a zsűri.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!