Szereplés

2023.04.04. 09:00

Nézd meg, hogy zúzott rockerként a Sztárban Sztár színpadán Gáspár Evelin

Dögös rockerként ropta Gáspár Evelin a Sztárban Sztár színpadán vasárnap este a táncot. A fiatal lány Oláh Ibolya I Love Rock’n’Roll című előadása közben színesítette a produkciót.

A.E.

Gáspár Evelin Oláh Ibolya előadását színesítette a Sztárban Sztárban színpadán

Forrás: TV2

Korábban megírtuk, hogy Gáspár Evelin tavaly szeptember óta a TV2 Akadémia növendéke, kötelező gyakorlatát pedig a népszerű vasárnap esti műsorban, a Sztárban Sztárban tölti. Felelősségteljes munkát végez, ő koordinálja a versenyzőket és gondoskodik arról is, hogy az élő műsor alatt minden úgy történjen, ahogy az az adásmenetben meg van írva.

– Minden gyakornokhoz be van osztva néhány versenyző, akiket irányítanunk kell, hiszen az élő adás szigorú rend szerint zajlik, a reklámszünetekben pedig meg kell igazítani a sminkjüket, hajukat vagy interjút kell adniuk. Az én feladatom az, hogy a hozzám beosztottak időben ott legyenek mindenhol, illetve a kényelmükről is gondoskodom: vizet viszek nekik, vagy odaadom nekik a szünetben a telefonjukat, hogy bátoríthassák a rajongóikat. Úgy tapasztaltam, hogy mindenki rendes, jó fej, nincsenek elszállva maguktól és nem néznek le minket – mesélte korábban a Sztárban Sztárban végzett munkájának részleteit Gáspár Evelin.

Gáspár Győző idősebb lányát vasárnap a tévéképernyőkön is viszontláthatták a nézők: miközben Oláh Ibolya Joan Jett-ként megmutatta, hogy milyen az igazi rock and roll, addig Evelin a háttértáncosok között zúzott valódi rocker módjára.

A műsor idei évadának legelső, februári adásában Gáspár Evelin szintén felbukkant a színpadon, akkor Tarján Zsófi előadása közben ropta önfeledten a táncot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!