Celebmustra

2023.03.19. 19:55

Radics Gigi Quincy Jones-nak üzent, Szorcsik Viki új szerepkörben bizonyít

A nógrádi kötődésű hírességek ezen a héten is megosztottak néhány érdekes, boldog vagy éppen szomorú pillanatot rajongóikkal. Összegyűjtöttük, hogy mi történt velük az elmúlt napokban.

Nool

Radics Gigi és Quincy Jones több mint 10 éve barátok

Forrás: Facebook/Radics Gigi

Így köszöntötte 90. szülinapján Quincy Jones-t Radics Gigi

Korábbi közös fotójukkal emlékezett meg Quincy Jones 90. születésnapjáról március 14-én Radics Gigi. Az amerikai zeneszerző, trombitás, zenei producer, karmester 1933. március 14-én született Chicagoban, s minden kétséget kizáróan ő lett a  20. század egyik legbefolyásosabb zenésze és producere. Eddigi pályafutása során összesen 27-szer kapott Grammy-díjat különböző kategóriákban, ami a zeneipar legnagyobb presztízsű elismerése.

Radics Gigi és Quincy Jones 2012-ben kötöttek barátságot, amikor a zenészlegenda meghívta Gigit a Montreux-i Jazz Fesztiválra énekelni. Az azt követő években jó kapcsolatuk csak tovább mélyült, a zenész számos szakmai tanáccsal látta már el az endrefalvai származású énekesnőt. 

Gigi bár személyesen nem tudott jelen lenni a legenda születésnapján, közösségi oldalán egy korábbi közös fotójukkal köszöntötte őt, bejegyzéséhez annyit írt: „Boldog szülinapot Q, szeretlek!”

Kínos helyzetbe került a reptéren Szorcsik Viki és Csuti 

Varga Viktor nem kímélte az egykori szerelmeseket, a szemükbe mondta: nem érti, hogy élhetett együtt Szorcsik Viki és Csuti.

A salgótarjáni származású színésznő a héten egy igazán komoly feladatot is kapott, kiderült, ő lesz ugyanis a háziasszonya a Miss Influencer elnevezésű versenynek. A részletekről Instagram-oldalán lebbentette fel a fátylat Viki:

Gáspár Laci vadiúj slágerében írta ki magából fájdalmát

Kiírta magából fájdalmát legújabb, március 15-én bemutatott dalában Gáspár Laci. Az Állj fel című dallal két év kihagyás után robban vissza a slágerlistákra a balassagyarmati származású énekes.

Gáspár Laci idén 20 éve vált ismert és elismert zenésszé, a jelenlegi sikerekhez azonban hosszú és rögös út vezetett. Gáspár Laci Palik Lászlóéknak mesélt az életében adódott nehézségekről és magasságokról.

Gáspár Evelin fontos szerepkörben bizonyít: így áll helyt a TV2 gyakornokaként

Gáspár Evelin jelenleg a TV2 Akadémia növendéke, gyakornokként számos izgalmas feladata van. Bár élvezi munkáját, párjára, Attilára egyre kevesebb ideje marad.

Demona vagy a végzet asszonya? 

Gáspár Győző fiatalabb lánya, Gáspár Virág egy nem mindennapi képet posztolt vasárnap Instagram-oldalán... A fotón, melyhez egy szívecskén kívül semmi egyéb kommentárt nem fűzött, dögös fekete bőrszerkóban pózol:

Gáspár Győző kitálalt Berki Mazsihoz fűződő kapcsolatáról

Különös barátság, vagy valami egészen más állhat a két híresség kapcsolatának hátterében?

Lemondta fellépéseit Bunyós Pityu: komoly betegség áll a háttérben

A balassagyarmati kötődésű egykori sportoló egy teljes hétre lemondta fellépéseit, mert betegsége teljesen ledöntötte a lábáról. Bunyós Pityu elárulta, mióta koronavírusos megbetegedése miatt kórházba került, sokkal komolyabban veszi az egészségügyi problémáit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!