Állj fel!

2023.03.16. 14:15

Gáspár Laci vadiúj slágerében írta ki magából fájdalmát

Kiírta magából fájdalmát legújabb, március 15-én bemutatott dalában Gáspár Laci. Az Állj fel című dallal két év kihagyás után robban vissza a slágerlistákra a balassagyarmati származású énekes.

A.E.

Gáspár Laci mostanában ad témát a bulvársajtónak

Forrás: Facebook/Gáspár Laci

„Állj fel, nincs vége!” – énekli legújabb dalának refrénjében Gáspár Laci. A Balassagyarmaton született énekes két év kihagyás után, március 15-én jelentkezett új dallal, a videóklip premierje 18:00-tól volt a népszerű internetes videómegosztó-csatornán.

Az Állj fel című dal klipjében igazán különleges képi világ jelenik meg, hiszen különféle animációk is színesítik azt. Laci nehéz időszakot tudhat maga mögött, ami a dal – aminek zenéjét is szövegét is ő maga jegyzi – soraiban is visszaköszön. Az énekes azonban mostanra szerencsére túl van a hullámvölgyön, s tele van inspirációval, ami a további alkotói munkásságához szükséges. Új dalokat ír, a zenekara és a producere is új, s várhatóan a közeljövőben újabb klipekben is viszontlátjuk. 

Gáspár Laci az új dalról csütörtök reggel az RTL Reggeli című műsorában is beszélt, elmondta, valójában észre sem vette, hogy milyen sok idő telt el azóta, hogy utoljára új klippel jelentkezett. Elárulta, az elmúlt 20 évben besokallt attól, hogy a producerek, menedzserek, kiadók nem hagyták szabadon alkotni, ami az elmúlt 2 évben odáig fajult, hogy kicsit el is távolodott a zenétől, s nem szerzett új dalt. A most megjelent Állj fel! című nóta szövegét egy rossz időszak utáni talpraállás ihlette.

Én nem nagyon mutatok gyengeséget, még a családomnak sem, de a dalokba bele lehet írni. Nekem is van olyan, amikor azt mondom, hogy most jól összejöttek a dolgok. Mit rontottam el? Mit csináljak máshogy? Aki azt mondja, hogy nincs ilyen az életében, az hazudik

– mondta Gáspár Laci a Reggeliben.

Laci arról is beszélt, hogy az új dal soraiban sok olyan dologra vannak utalások, amik rossz érzéseket keltettek benne az utóbbi években, s néhány kisebb odaszólást is elrejtett a szövegben. Kiemelte, az egyik kedvenc sora így szól: „arra miért vagy irigy, amit nem tőled vettem el?” – amit nem beolvasásnak, csupán véleménynyilvánításnak szánt.

A reggeli műsorban beszélt arról is, hogy rendszeresen olvassa a kommentelői hozzászólásait, s néha az is előfordul, hogy válaszol is rájuk. Egyik példának azt emelte ki, amikor feltöltött egy képet a ritkaságnak számító kocsijáról egy autós csoportba, a kommentelők pedig persze rögtön rácsaptak. Egyikük azt írta, hogy az autónak jobb hangja van, mint Lacinak, mire ő visszaírt, hogy „igen, csak az én hangomból van az autó”. Hozzátette, a legtöbb negatív kommenten már csak nevet, de ha a karrierjét, vagy a családját támadják, az megviseli.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!