Sztárok a reptéren

2023.03.13. 20:12

Kínos helyzetbe került a reptéren Szorcsik Viki és Csuti (videó)

Varga Viktor nem kímélte az egykori szerelmeseket, a szemükbe mondta: nem érti, hogy élhetett együtt Szorcsik Viki és Csuti.

Nool

Szorcsik Viki Varga Viktorral szerepelt a Sztárok a reptéren című műsorban, melynek műsorvezetője az exe, Csuti

Forrás: TV2/Sztárok a reptéren

Ahogy arról előzetesen beszámoltunk, a TV2 Szállj munkába - Sztárok a reptéren című műsorának vasárnapi adásában a salgótarjáni származású színésznőn, Szorcsik Vikin volt a sor, hogy bebizonyítsa: a légiáru-kezelő központban, rakodó munkatársként is megállja helyét. Játékostársa az énekes Varga Viktor volt, akiről Viki úgy fogalmazott, hogy „egy elmebeteg énekes”, aki szereti borzolni a kedélyeket. 

Amikor megtudták, hogy valójában mi is lesz a feladatuk, Viki őszinte vallomást tett, s elmondta, jelenleg totálisan szét van hullva az élete. Miután pedig kiderült, hogy pakoláshoz kell készülődniük, a színésznő azt is elmondta, hogy erre nem biztos, hogy készen áll az állapota miatt...

Szorcsik Viki számára egyébként egy egészen más szempontból is izgalmas lehetett a forgatás, nem titok ugyanis, hogy a műsorvezetővel, Szabó Andrással, azaz Csutival korábban egy párt alkottak. A két egykori szerelmes a Sztárok a reptéren című műsor forgatásán találkozott újra, a szókimondásáról is híres Varga Viktor pedig nem hagyta ki, hogy ezzel kapcsolatban is elmondja véleményét nekik:

Hogy neked mindig van valami bajod... – mondta a színésznőnek. – Én nem is tudom, hogy fogok így együtt dolgozni ezzel a nővel... Én nem is tudom, hogy ti hogy élhettetek együtt egyáltalán – szegezte a kérdést Csutinak és Vikinek.  

Miről is szól a műsor?

A TV2 Szállj munkába - Sztárok a reptéren című műsorában magyar hírességek, műsorvezetők, influenszerek közreműködésével kapnak a tévénézők bepillantást a Budapest Nemzetközi Repülőtér életébe a műsorvezető, Szabó András "Csuti" irányításával. 

Korábban Gáspár Bea és Gáspár Evelin is szerepeltek a műsorban, a nógrádmegyeri anya-lánya páros a marshallerek szerepébe bújt, hogy a légijárművek beállításért, földi mozgásáért, irányításáért feleljenek egy napig.

A Szorcsik Vikivel készült teljes műsor az alábbiakban nézhető vissza:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!