Sztárvilág

2023.03.17. 17:43

Gáspár Győző kitálalt Berki Mazsihoz fűződő kapcsolatáról

Különös barátság, vagy valami egészen más állhat a két híresség kapcsolatának hátterében?

Nool

Szoros barátság alakult ki Berki Mazsi és Győzike között

Forrás: Bors

Néhány napja beszámoltunk róla hírportálunkon, hogy középső ujját mutogatva tűnt fel Győzike oldalán Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi. A Bors cikkéből most kiderült, hogy mi állhat az Instagramon közétett közös fotók hátterében. 

Egy a fotósorozat képei közül
Az egyik ominózus közös kép a fotósorozatból
Forrás: Instagram/Gáspár Győző

A különös barátság eredetének egyébként a Metropol járt utána, s mint azt írták, az özvegy az elmúlt időszakban kevés időt töltött Magyarországon, mert szerelmével, Zoltánnal utazgatott szerte a világban. Nemrégiben azonban hazatértek, Mazsi pedig visszatért hétköznapi életéhez, melynek része, hogy egy új televíziós szereplésre is készül. Bár sokat még nem árult el a műsorról, de annyi már szinte biztos, hogy a titkos projektben a nógrádmegyeri showman, Gáspár Győző is szerepet kapott, sőt, valószínűleg már a forgatások is javában elkezdődtek. A napilap cikke szerint Győzike és Mazsi közös fotója is erre enged következtetni.

– A képeken szembetűnő, hogy a két celeb milyen jól érzi magát egymás társaságában. Nagy vigyorral néznek a kamerába, sőt Mazsi olyat is tett, amit a nyilvánosság előtt talán még soha: valamennyi fotón a középső ujját mutogatja... Ráadásul nem csak véletlen találkozásról lehet szó, ugyanis a mai napot is együtt töltötte a két sztár – írta a napokban megjelent cikkében a Bors.

A Metropol ennek apropóján fel is hívta Győzőt, hogy megkérdezze, milyen kapcsolat fűzi őt Berki Krisztián özvegyéhez, s bár válaszában csak árnyaltan utalt a közös munkára, azt megtudtuk: nagyon szeretik egymást.

Itt ül Mazsi velem szemben most is! A barátságunkról nem nyilatkozom, de annyit elmondok, hogy nagyon szeretjük egymást!

– mondta a lapnak Győző, majd bontotta a vonalat.

Az, hogy valójában mire készül a két celeb, talán hamarosan kiderül, az azonban biztos, hogy Mazsinak, azaz Berki Renátának ez egy nagy visszatérés lehet a Dancing with the Stars és a nagy port kavart botrányai után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!