Megható

2022.12.01. 19:20

Szorcsik Viki drámai pillanatai: elhunyt öccsére emlékezteti őt Schobert Norbi

Norbi mind kinézetében, mind személyiségében emlékezteti a salgótarjáni származású színésznőt az öccsére, akit elveszített.

Nool

Szorcsik Viki és Schobert Norbi

Forrás: TV2

A héten kezdődött a TV2-n a Farm VIP harmadik évada, amelyben Szorcsik Viki és ifjabb Schobert Norbi is egyaránt a piros csapatot erősíti. A műsor egyik adásában a salgótarjáni származású színésznő szomorú pillanatokat élt át, miután az állatok ellátásában Schobert Norbi 17 éves fia segített neki.

– Norbiról mindig a tesóm jut eszembe. Annyira, de annyira hasonlít az öcsémre. Külsőre is, belsőre is, cserfessége is... Pont ugyanígy nézett ki a tesóm. Ilyen magas volt, ugyanilyen testalkata volt, ugyanígy beszélt, ugyanilyen volt a szája, a szeme – mondta elérzékenyülve Viki. Hozzátette, ha Norbira néz, mindig elvesztett öccsét látja benne, és semmiért nem tud rá haragudni. További részleteket azonban nem árult el a történtekről, hiszen úgy érzi, az őket ért tragédia kizárólag rá és a családjára tartozik. 

A teljes videó az alábbiakban nézhető vissza:

Korábban Schobert Norbiról is írtunk, aki szeretett volna híres szülei árnyékából kilépni, ezért döntött úgy, hogy bemutatkozik a műsorban:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!