Farm VIP

2022.11.12. 14:05

Gáspár Zsolti oldalán gyakorolja a tanyasi életet Schobert Norbi fia

Kilép híres szülei árnyékából a fiatalabb Schobert Norbi, ráadásul ezt rögtön Gáspár Zsolti oldalán teszi a TV2 hamarosan induló kalandműsorában.

Nool

Az ifjabb Schobert Norbi életében először szerepel televíziós műsorban

Forrás: TV2

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy november 21-étől ismét műsorra tűzi a TV2 az elmúlt két évadban is komoly népszerűségnek örvendő műsorát, a Farm VIP-t. A harmadik évadban Demcsák Zsuzsa műsorvezető társaként ezúttal is a nógrádmegyeri származású Gáspár Zsoltit láthatják majd nézők, a pirosak csapatában pedig szintén lesz Nógrád megyei érintettség a salgótarjáni származású színésznő, Szorcsik Viktória személyében.

A vicces szituációkra már önmagában garancia Zsolti gazda, aki minden bizonnyal meg fog tenni mindent annak érdekében, hogy a játékosok megízlelhessék a tanyasi élet szépségeit. A kaland-reality műsorban ugyanis a hírességek két csapatra bontva vállalkoznak arra, hogy áram, csapvíz, technikai eszközök nélkül, nomád körülmények között boldoguljanak. 

Ezt fogja tenni Schobert Norbert és Rubint Réka fia, Norbi is, aki – Szorcsik Vikihez hasonlóan – szintén a piros csapatot fogja erősíteni. A fiatal fiú számára a tévhitekkel ellentétben nem idegen a vidéki élet, hisz nagyszülei révén volt már lehetősége belekóstolni hasonlóba. Norbi már alig várja, hogy kipróbálhassa magát a farmon, s ebben várhatóan Gáspár Zsolti is segítségére lesz. 

A Ripost egyik cikkében úgy fogalmaz, Norbi születésénél tulajdonképpen a legtöbben ott voltunk, hiszen a szülei már 17 évvel ezelőtt is ismertek voltak és a kamerák kereszttüzében élték az életüket. 

– Ott voltunk, amikor iskolába ment és akkor is, amikor kamaszként elhatározta, megszabadul felesleges kilóitól és Schobert Norbi és Rubint Réka nyomdokaiba lép. A 17 éves srác azóta le sem tért erről az útról és bizony meg is lett az eredménye, hiszen ma már saját jogán is rengetegen követik őt és figyelnek fittnesz tanácsaira – írja a lap.

Az ifjabb Schobert Norbival a műsor sajtótájékoztatóján is beszélgetett a Ripost:

– Egy pillanatig sem hezitáltam, amikor az a hír fogadott, hogy részt vehetek a játékban. Eleve szeretem az őrültségeket és egyáltalán nem áll távol tőlem a tanyasi környezet sem, hiszen a nagyszüleimnél, ahol rengeteg időt töltöttünk, voltak disznók, tyúkok és egyéb háztáji állatok is – mesélte a lapnak a fiatal sportember, aki szeretné, ha a műsoron keresztül megismernék őt a nézők.

– Úgy érzem, eljött az ideje annak, hogy egy kicsit többet mutassak magamból, mint amire a közösségi felületeken lehetőségem nyílik és erre a TV2 műsora egy tökéletes platform, hiszen ebben a játékban csak idei-óráig tudja leplezni az ember a valódi arcát, már ha akarja. Szerintem hamar sikerült felszabadulnom és elfelejtenem , hogy mindenhol kamerák voltak – árulta érdeklődésükre. Hozzátette ugyanakkor, hogy már nagyon kíváncsi arra, hogy hogyan fogja viszontlátni magát a tévében, hiszen számára még teljesen új volt ez a fajta szereplés.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!