Karate

2017.12.08. 14:22

Ocsovai két éremmel tért haza

Cz. Z. J.

Hét érmet hozott haza a magyar shotokan karate válogatott az idei ESKA Európa-bajnokságról. A napokban a portugáliai Matosinhos városában lebonyolított kontinensbajnokságon 20 ország, több mint 550 versenyzője vett részt, közte 22 magyar. Az új hazai szakvezetés által kijelölt keretben hosszú évek után először nem volt nógrádi klubot képviselő versenyzője a válogatottnak. Azonban a már fővárosi klub színeit képviselve Nógrád megye két korábbi kiválósága, Ocsovai Gergő és Váradi Valentina a kiszemeltek közé került. A két kiváló versenyző nem is oly régen még a Pásztói Shotokan Karate Klubot képviselte és bizony megyénkből való távozásukkal nagy űrt hagytak maguk után.

Az Eb-n a magyar felnőtt férfi csapat Boros Dániel, Ocsovai Gergő,Vágvölgyi Balázs összeállításban aranyérmet szerzett, míg Ocsovai Gergő a kata egyéni versenyszámban ezüstéremmel térhetett haza, így ő lett a magyar válogatott legeredményesebb versenyzője.

Kiemelt fotónkon: Ocsovai Gergő egyéniben és csapatban is érmes lett (Fotó: PSKK)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában