Horgász verseny

2023.08.05. 14:25

Negyvenöt csapat tűz csalit a horgászbotokra Mátraterenyén

Tizenkettedik alkalommal szervezi meg a Tóaljai Bányász Horgász Egyesület a mátraterenyei víztározó partján a Tóalja Kupát a mostani hétvégén.

Veres Edina

Forrás: Pixabay

Portálunk érdeklődésére Hegyes Iván, az egyesület elnöke elmondta: a megmérettetésre gyorsan beteltek a helyek. Ennek értelmében a tó teljes területén összesen 45 kéttagú csapat teheti majd magát és horgász szerencséjét próbára a szombattól vasárnapig tartó versenyen. Hozzátette: a kupa egyben baráti találkozó is, amely immár hagyományos programelem a horgász egyesület életében és versenynaptárában egyaránt. 

A résztvevő csapatok számára szombaton 6 óra 30 percig tart a gyülekező, amely után három óra áll majd a rendelkezésükre a horgász helyek elfoglalásához. Utána kezdődhet az alapozó etetés, majd 10 órakor elrajtol a verseny, amely 24 órával később ér véget. A mérlegelést követően pedig fény derül rá, hogy melyik csapat emelheti a magasba idén a mátraterenyei horgásztó partján a győzelemért járó kupát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában