Nool.hu videó

2023.03.25. 20:47

Béren startolt a Fighters’ Run: a verseny sok izgalmat tartogatott a futóknak (fotók, videó)

Kihívás és jókedv a mottója a Fighters’ Run nevű eseménynek, melynek szezonnyitója szombaton Béren startolt el. A terep adottságai kiváló lehetőséget biztosítottak a jelentkezőknek, a nézők izgalmas futamokat láthattak.

NOOL

A felnőtt résztvevőknek a hétvégén 8-11 km-es pályán 20-25 akadályt, illetve 14-18 km-es pályán 25-30 akadályt kell leküzdeniük

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Szombaton az egyéni résztvevők álltak rajthoz rövid- és középtávon, a délután folyamán pedig a Farkaskölykök versenyére várták a 4-14 éves gyerekeket. Vasárnap a csapatban induló résztvevők teljesíthetik a rövidtáv pályáját és őket is, mint minden versenyzőt minőségi befutóérem és póló várja a célban.  A felnőtt résztvevőknek a hétvégén 8-11 km-es pályán 20-25 akadályt, illetve 14-18 km-es pályán 25-30 akadályt kell leküzdeniük. A legkisebbek a korosztályukhoz szabott, 1-2 km-es pályákon futnak, amelyen 10-15 akadályt kell leküzdeniük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában