Válogatott siker

2022.09.13. 21:37

Két ezüstéremmel tért haza a világbajnokságról a szügyi karatés

Takács Csenge a Magyar JKA Karate Szövetség válogatottjának tagjaiként szerepelt múlt hétvégén a Liverpoolban megrendezett világjátékon.

Nool

Takács Csenge több kategóriában is indult a világbajnokságon

Forrás: Facebook/Balassagyarmati Karate SE

Beszámoltunk róla korábban, hogy múlt hétvégén tartották az Egyesült Királyságban a WSKA (World Shotokan Karate-do Association) Világbajnokságot, amelyen a Magyar JKA Karate Szövetség válogatottjának tagjaként a Balassagyarmati Karate SE tagjai is részt vettek. 

A Liverpoolban zajló megmérettetésen az Ipoly-parti város egyesületének sportolója, az egyébként szügyi származású Takács Csenge ifjúsági, junior és kadét kategóriákban is versenybe szállt, szombati és vasárnapi szereplése pedig minden várakozást felülmúlt. Már az első versenynapon világbajnoki második helyezést ért el ifjúsági lány (U16) kata kategóriában, továbbá elhozta az ezüstérmet a junior lány csapat kata versenyszámban is. A fiatal lány indult ezen a napon az ifjúsági lány kumite kategóriában is, ahol pontos eredmény ugyan nem született, de annyi biztos, hogy a 9-16 helyek valamelyikén zárt.  

A szügyi származású Takács Csenge két ezüstérmet is szerzett
Forrás: Facebook/Balassagyarmati Karate SE

A Balassagyarmati Karate SE közösségi oldalán közzétett beszámoló szerint Takács Csenge a második versenynapon kadet lány (U18) kata kategóriában indult, ahol a dobogó hatodik fokára állhatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában