Labdarúgás

2022.09.10. 19:43

Csak a hazai csapatoknak termett babér a megyei első osztály szombati összecsapásain (galéria!)

Mutatjuk a labdarúgó megyei első osztály mai játéknapjának pontos eredményeit.

Nool

Az SBTC (fehér mezben) 4-1-re győzött hazai pályán a Berkenye ellen

Forrás: Hüvösi Csaba

Labdarúgás, Megyei I. osztály, 5. forduló

Mátraterenye SE – Pásztói SK 3–2 (1–2)
Mátraterenye, 150 néző, vezette: Kis Zs. (Kiss T., Horváth S.). 

Mátraterenye SE: Csák L. – Oláh T., Ajtai (Babka), Földi, Kerényi G. – Miklós, Bata (Kotroczó) – Oroszi (Znamecz) Szeles – Domán – Kovács E. Játékos-edző: Bujtár Tamás.
Pásztói SK: Krajecz – Almási, Kelemen, Szőllősi (Csépe I.), Lipták – Bocsi, Laczkó (Mladoniczki), Békési, Tari – Kurcsik (Dinka), Gazdag. Edző: Forgó Péter. 

Gólok: Kovács, Domán, Znamecz, ill. Gazdag, Bocsi. Sárga lap: Oláh T., Miklós, ill. Kelemen, Szőllősi, Laczkó. Jók: Kerényi, Miklós, Bata, Szeles, Znamecz.

Serfőző Péter, a Mátraterenye elnöke: – Ötödik forduló, ötödik rangadó. Ismét remek, de egyben ,,hektikus" mérkőzést játszottunk. 0–2-ről fordítottunk, óriási akarattal, egy remekül felkészített, taktikusan és jól játszó ellenféllel szemben. Az előző fordulóban a Fortuna Istenasszonya Karancslapujtőn elengedte a kezünket, most megfogta, de úgy érzem nem érdemtelenül. Gratulálok a csapatomnak, és sikereket kívánok a Pásztónak.
Forgó Péter, a Pásztói KS edzője: – Sajnos 2-2-nél elhibáztunk két meccslabdát, így más nem lehetett az eredmény.

Palotási SE – Bánk-Dalnoki LA II. 3–0 (0–0)

Palotás, 80 néző, vezette: Kovács M. (Szolik M., Zsélyi Cs.).

Palotási SE:  Dankó – Kotasz G., Jambrich S. (Loboda), Hadrik (Szabó I.), Sipos (Kajzinger) –Veres (Jambrich I.), Hegedűs, Jele, Kotasz E. – Szlobodnyik (Hegyi B.), Tancsik. Edző: Bódis Barna.

Bánk-Dalnoki LA II.: Kupeczki – Kaszás (Farkas), Horváth Á. (Bóka), Galovszky, Takács – Szabó Sz., Szentpéteri, Érczkövi, Szieber – Barát (Kincses), Balogh. Edző: Tábori Ákos.

Gólok: Jambrich S. (2), Tancsik. Sárga lap: Kotasz G., Jambrich S., Veres, ill. Szabó Sz. Jók: az egész csapat, ill. Balogh.

Bódis Barna, a Palotási SE edzője: – A mai napon rendkívül fegyelmezett és motivált volt a csapatom, aminek meg is lett az eredménye. Fiatal, gyors és ügyes játékosok alkották az ellenfelet, akik szervezetten és jó ritmusban próbáltak futballozni. Az első félidőben volt lehetőségünk a gólszerzésre, de a vendégeknek is. Ami fontos volt, hogy ki tudtuk védekezni kapott gól nélkül, ha mi nem is találtunk be. Fordulás után nyomás alá helyeztük a vendégeket, ami góllá is érett egy szabadrúgás után. Nem sokkal később dupláztuk is az előnyt szintén szabadrúgásból, majd később még be tudtuk vinni a harmadik találatot is. Megnyertük a párharcok nagy részét, és ezekből ügyesen tudtuk építeni a támadásokat. Ez volt a döntő ezen a mérkőzésen. Fontos győzelem volt egy ügyes csapat ellen.

Tábori Ákos, a Bánk-Dalnoki LA II. edzője: – Nagyon nehéz a mérkőzésre bármit is mondani. Ismét az első félidő teljesen a mi javunkra állt, 4-5 hatalmas ziccert puskáztunk el. Fordulás után  mint ha kicserélték volna a csapatom, teljesen megfordult a mérkőzés képe. Sajnos ismét megtanultuk, ha nem rúgjuk be a helyzeteinket, sok pontra nem számíthatunk a szezonban. Gratulálok és sok sikert kívánok a Palotás csapatának!

Bátonyterenyei TC – Diósjenői SE 2–1 (1–0)

Bátonyterenye, 100 néző, vezette: Varga F. (Kis Zs., Szikora D.).

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Nagy, Kiss, Berki Sz., Rátóti – Sipkó (Berki K.), Sasvári(Siraky), Lengyel, Ivánfy – Almási, Myszor. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Diósjenői SE: Szántó – Monostori A., Holman (Sebők), Makkai, Pincze – Pálinkás, Krajcsek, Lami, Monostori L. I. (Szemesi) – Szunter (Varga Gy.), Bőgér Á. (Varga J.). Játékos-edzők: Varga Gyula, Bőgér Dávid.

Gólok: Sasvári (2), ill. Krajcsek. Sárga lap: Sasvári, Myszor. Jók: az egész csapat, Sasvári a mezőny legjobbja, ill. Szántó.

Berki Krisztián, a Bátonyterenyei TC játékos-edzője: – Vezető gólunk után egy percig sem volt kérdés a mérkőzés végkimenetele. A játék minden elemében felülmúlta csapatom a vendégeket. Bárki is játszik a BTC csapatában megállja a helyét, és tud hozzátenni a csapat sikerhez. Ehhez gratulálok mindenkinek, a Diósjenő csapatának további sikereket kívánok!

Varga Gyula, a Diósjenői SE játékos-edzője: – A hazai csapat akaratban, agresszivitásban fölénk nőt. Lélektelenül futballozva nem fogunk meccset nyerni. Gratulálunk a Bátonyterenye csapatának!

Szécsény VSE – Építők KC 3–1 (3–0)

Szécsény, vezette: Urbán V. (Szász K., Rácz D.).

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Molnár, Gyenes, Bene (Szmolnik) – Mohácsi, Csatlós Cs., Kántor, Angyal – Gombár, Matyóka (Henglár), Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Építők KC: Csatlós T. – Menczel, dr. Dániel, Gál, Hranek – Nagy, Szabó (Tőzsér), Német, Móricz – Alapi, Percze. Játékos-edző: Csatlós Tamás.

Gólok: Angyal (3), ill. dr. Dániel. Sárga lap: Komar, Gyenes, Csatlós Cs. Jók: Angyal, ill. dr. Dániel.

Csatlós Tamás, a Építők KC játékos-edzője: – Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez. Hiába támadtunk végig az ellenfél gyors csatára háromszor el tudott futni, és mindig betalált. Mi nem találjuk az ellenfél kapuját. Lesz még jobb!

Salgótarjáni BTC – Berkenye SE 4–1 (1–1)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 100 néző, vezette: Kiss T. (Homoki G., Varga P.).

SBTC: Bajnai – Jakab (Csatlós), Sárközi, Medveczki, Bakos (Csifó) – Csuka, Nagy, Csáki (Filkor), Sulyok – Boros (Zsámbéki), Tarlósi M., Edző: Sebestyén Szilárd.

Berkenye SE: Vrecza (Rácz) – Földvári, Keresztes M., Keresztes G., Mátyás – Rottek, Rusvay (Schlenk), Less, Szandai – Balga, Pécsi. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Gólok: Tarlósi M. (3), Nagy, ill. Keresztes D. Sárga lap: Medveczki, ill. Rottek. Jók: Csuka, Tarlósi M., ill. Keresztes M., Rottek, Vrecza.

Sebestyén Szilárd, az SBTC edzője: – Az eredménnyel elégedettek lehetünk, azonban a mutatott játékunkon még van mit javítanunk.

Rusvay Gergely, a Berkenye SE játékos-edzője: – Ezer sebből vérezve tíz ember távollétében egy jó mérkőzést játszottunk a bajnokság favoritja ellen. Hatvan percig jol küzdöttünk, a kontráinkban sok veszély volt. Aztán egy pontrúgás után vezetett az ellenfél, és végül, ha nem is simán, de nyert. Sajnos a kapusom is megsérült, akit le kellett cserélnem.

Unicum FC Mohora – Érsekvadkerti SE 4–2 (2–2)

Mohora, 100 néző, vezette: Boda V. (Pál A., Szemesi Zs.).

Unicum FC Mohora: Deme – Molnár K. (Széles G.), Rácz, Gál (Rados), Szita – Lavkó, Káposzta, Molnár T., Széles B. – Pistyúr (Dallos), Bartal (Mátyás). Edző: Baranyi Tibor.

Érsekvadkerti SE: Tóth – Gréczi, Varga M., Balga L. (Baló), Klinger – Dávid, Terenyei, Szenográdi, Szabó Lénárd – Keresztes, Bódis (Pistyúr). Játékos-edző: Szenográdi Péter. 

Gólok: Szita, Káposzta, Pistyúr, Mátyás, ill. Szenográdi, Terenyei.Sárga lap: Lavkó, Bartal, Mátyás, Széles G., ill. Gréczi, Terenyei, Keresztes. Jók: az egész csapat, ill. Terenyei.

Baranyi Tibor, az Unicum FC Mohora edzője: – Egy elég érdekes mérkőzés volt az első félidőben potyogtak a gólok. A második játékrészt taktikusan, hátul hibamentesen hoztuk le, míg elöl sikerült két gólt rúgnunk. Gratulálok mindkét csapatnak jó mérkőzés volt.

Szenográdi Péter, az Érsekvadkerti SE játékos-edzője: – Nem játszottunk jól, sőt kimondottan rosszul, így nem is lehetett más a végkifejlet mint, hogy vesztesen hagyjuk el a pályát. Gratulálok a hazaiaknak!

Szabadnapos: Szendehely FC.

A Héhalom SE – Silver Tüzép-Karancslapujtő találkozót vasárnap 16 órai kezdéssel rendezik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában