Labdarúgás

2021.11.28. 17:01

Ismét bravúrt aratott a Balassagyarmat

Tizenkilencedik körben volt érdekelt az NB III-as csapat.

H. H.

A Balassagyarmati VSE (kék mezben) együttese ismét nehéz mérkőzésre számíthat hétvégén a Kisvárda Master Good II. csapatának otthonában

Forrás: NMH

Fotó: L. B.

Makó FC – Balassagyarmati VSE 1-2 (1-2)

Makó, Városi Sportcentrum, 150 néző. Vezette: Molnár R. (Urgyán A., Zahorecz R.).

Makó: Garamvölgyi – Tamaskó, Szilvási, Sirokmán (Magyar 87.), Zámbori (Rózsahegyi 46.) – Pócs, Dóra (Juhász 80.), Popgeorgijev (Varga 80.), Nikitscher – Széll (Rabecz 64.), Babolek. Vezetőedző: Siha Zsolt.

BSE: Puporka – Majzik, Koszó, Benkő-Bíró, Király Á. – Nyilas, Ferkel (Gálfi 46.), Nagy Tamás (Király O. 73.), Kerekes (Kovács D. 69.) – Csiki, Gergely. Vezetőedző: Nagy Tibor. Gól: Nyilas (11.), Majzik (öngól – 17.), Csiki (45+1). Sárga lap: Sirokmán, Juhász, illetve Gálfi, Puporka. Jók: Sirokmán, Dóra, Nikitscher, illetve Koszó, Benkő-Bíró, Gálfi, Csiki.

A tabella második helyén tanyázó együttes otthonában igen lelkes játékkal kezdett a balassagyarmati gárda, és tíz perc elteltével egy ellentámadásból Nyilas révén vezetést szerzett. A házigazdák azonban hamar kiegyenlítettek – igaz, szerencsés körülmények között. Ezután elég kiegyenlített játék zajlott a pályán, a Csongrád megyei alakulat tetszetős támadásokat vezetett, amelyek azonban az Ipoly-partiak jól záró védelmén rendre elakadtak. Sőt, a félidő hosszabbításában egy remek előreívelést követően Csiki a kapust kicselezve lőtt a hálóba.

A második játékrészben, ahogy telt-múlt az idő, úgy vált meddővé a Makó teljesítménye, miközben a vendégek hátsó alakzata kifejezetten jól működött. A hajrában mindkét oldalon akadt még kínálkozó lehetőség, de ezek kimaradtak, így a nógrádi gárda újabb bravúros győzelemmel gazdagította diadalai számát.

Siha Zsolt: Eltékozoltunk nagyon fontos három pontot, ugyanakkor el kell ismerni, hogy a balassagyarmatiak rendkívül szervezetten játszottak ellenünk.

Nagy Tibor: Bravúros győzelmet értünk el a bajnokság élcsoportjába tartozó Makó otthonában. Minden dicséretet megérdemelnek a fiúk. A második félidőben nem kockáztathattunk, visszazártunk, és szerencsére a hátsó vonalunk kitűnően működött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában