Labdarúgás

2021.04.25. 20:38

Nem bírt egymással a Diósjenő és a Karancslapujtő csapata

A megyei I. osztály 21. fordulójában két mérkőzést játszottak szombaton zárt kapuk mögött.

B. T.

Forrás: NMH

Fotó: H. Cs.

Diósjenő SE – Karancslapujtő KSE 1–1 (1–0)

Diósjenő, vezette: Strehó E. (Gecse Z., Homoki G.).

Diósjenő SE: Szaszovszki – Haljárszki, Monostori A., Pálinkás, Krajcsek (Monostori L.) – Krizan, Kapa, Csabuda (Oláh T.), Németh – Varga Gy., Lami. Edző: Eöry Tibor.

KSE: Paris – Romhányi, Cseh, Zsély B., Zsély D. – Kovács, Oláh Á. (Banka D.), Pál, Baranyi – Bacsa, Czigler. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gl.: Monostori A., ill. Pál. Sárga lap: Kapa, Csabuda, Oláh T., ill. Zsély B., Kovács.

Jók: Krajcsek, Németh, Krizsán, Lami, Varga Gy., ill. Zsély B., Zsély D., Banka, Cseh.

A rangadót a hazaiak kezdték jobban, akik szinte végig irányítani tudták az első játékrészt. A szünetet megelőzően meg is szerezték a vezetést Monostori Albert találatával.

A fordulást követően egy teljes más mentalitású lapujtői gárda érkezett a gyepre, hiszen sorra alakítottak ki helyzeteket, és rohamoztak az egyenlítés érdekében, amely a 63. percben Pál jól eltalált lövésének köszöszönhetően sikerült is.

Ezzel ki is alakult a végeredmény, hiszen a csapatok ezt követően komolyabbnál komolyabb helyzeteket puskáztak el, és még egy büntetőt is hárított a hazaiak hálóőre.Összességében igazságosnak mondható a döntetlen, de ezzel egyik együttes se lehet igazán elégedett.

Eőry Tibor: – Az első félidőben nagyon jól játszottunk, akár le is zárhattuk volna a mérkőzést. A fordulást követően kicsit kijött rajtunk a fáradtság, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. A végén próbáltunk újra felpörögni, de már nem sikerült újabb gólt szereznünk. A játékvezető kritikán aluli döntéseket hozott, amelyek befolyásolhatták volna komolyabban is a találkozót. Gratulálok a csapatom teljesítményéhez, mert mindent megettek a győzelemért.

Romhányi Tamás: – Az első félidőt ismét átaludtuk, és a hazaiak a gól mellett még kihagytak egy nagy helyzetet. Nem tudtunk igazán felpörögni. A szünet után óriásit változott a játék képe, és mi irányítottuk a játékot, rengeteg helyzetet kialakítottunk, amiből sikerült is egalizálnunk. A győzelmet sajnos nem tudtuk megszerezni, pedig még büntetőt is rúghattunk. Kicsit fusztrál, hogy hetek óta elengedjük az első játékrészt, viszont a csapat erejét mutatja, hogy már sokadik alkalommal is hátrányból jöttünk vissza és nem adjuk fel.

Héhalom SE – Unicum FC Mohora 3–1 (1–0)

Héhalom, vezette: Kis Zs. (Urbán V., Dobsonyi L.).

Héhalom SE: Darabont – Abért B. (Liktor), Maczkó (Bakti), Balog B., Baranyi R. – Matusik

(Lakatos), Abért M., Nagy Á., Kis K. – Alapi, Nagy Sz. Edző: Győri Zoltán.

Unicum FC Mohora: Földi – Baranyi T., Gál (Szedlacsek), Hugyecz (Rados), Lavkó – Káposzta, Széles G., Széles B., Pistyúr – Bartal, Benécs. Edző: Mátyás Zsolt.

Gl.: Alapi (2), Balog B., ill. Szedlacsek. Sárga lap: Nagy Á. Alapi, ill. Lavkó.

Jók: Kis K., Abért M., Abért B., Balog B., Alapi, ill. az egész csapat.

Győri Zoltán: – Döntetlen szagú mérkőzésen az utolsó öt percben tanítani való beadásokból, tanítani való gólokat lőttünk, amivel magabiztossá tettük az eredményt.

Mátyás Zsolt: – Úgy gondolom a végeredmény nem ad valós képet a mérkőzésről. Csapatom jól futballozott, többet érdemelt volna annál, mint hogy pont nélkül maradjunk. Viszont hiába játszottunk jól a helyzetekkel a hazaiak jobban sáfárkodtak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában