Nool.hu podcast

2024.03.16. 18:47

Jön a jubileumi rocktábor – minden eddiginél nagyobb dobásra készülnek Salgótarjánban (podcast)

Nyáron huszadik alkalommal dübörög majd a rock Salgótarjánban, a Szürkeállomány Nemzetközi Rocktáborban. A szervezők idén az eddig megszokottól is nagyobb szabású rendezvénnyel készülnek a műfaj kedvelőinek.

Angyal Eszter

A XX. Jubileumi Szürkeállomány Nemzetközi Rocktábor kapcsán Oláh Zoltán - Szürke volt a vendégünk

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Angyal Eszter

Július 15-21. között jubileumi, 20. alkalommal szervezik meg Salgótarjánban a Szürkeállomány Nemzetközi Rocktábort. Az esemény évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind az azon résztvevők, mind pedig az arra nézőként kilátogatók körében. Ahogy azt a táborozók már a korábbi években is megszokhatták – az amatőr zenészek idén is a szakmájukban elismert zene- és énektanárokkal tanulhatnak majd egy héten át a jól bevált salgóbányai helyszínen. Noha a legnépszerűbb még mindig a gitár, de aligha akad olyan hangszer, amire a tábort szervezők ne találnának oktatót, határt tehát maximum a fantázia szabhat.

És ha már rockzene: a koncertek sorát neves zenekarok gazdagítják majd az amatőr formációk bemutatkozása mellett, de a legnagyobb dobás kétségkívül a zárónapi Piramis koncert lesz. A jubileumi évforduló alkalmából a szervezők minden eddiginél nagyobb dobásra készülnek, de hogy pontosan mire is lehet majd számítani, arról a tábor "atyja", azaz a főszervező, Oláh Zoltán - Szürke számolt be hétfő reggel a Hír FM salgótarjáni adásában (FM 99.3 MHz), hírportálunkon pedig most visszahallgathatják a beszélgetést:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában