Tündérszépek 2024

2024.03.22. 18:17

Tündérszépek – íme a nőiesség aranyszabályai, hogy bárhol ragyoghass!

Te is tündérszép lehetsz azokkal a remek ötletekkel és szépségtippekkel, amiket szépségszakértők osztottak meg hírportálunkkal. Összegyűjtöttük egy csokorba, hogy mik azok a bőr-, köröm- és hajápolási trükkök, amikkel garantáltan gyönyörűvé válhatsz rövid időn belül.

Sipos Nina Vivien

Fóris Andrea már részt vett az idei fotózáson

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Egy külső szemlélő számára a szépségversenyek világa fényűzőnek, pofon egyszerűnek és teljesen gondtalannak tűnhet, ám aki valaha részt vett egy ilyen vetélkedőn vagy a szépségiparban dolgozik, az tudja csak igazán, hogy ez egy tévhit. A valóságban sokkal másabb rákészülni, valamint a részese lenni az eseménynek. 

Testben és lélekben is fel kell készülni minden egyes versenyre, ami viszont amellett, hogy kihívásokkal teli és kemény munka, rendkívül kifizetődő hosszútávon. A Tündérszépek országos megmérettetésre jelentkező hölgyeknek hírportálunk most összegyűjtött pár tuti tippet és trükköt, hogy miképpen lehet hatékonyan és gyorsan megszépülni a fotózás előtt.

A köröm a kéz ékszere

Garamvölgyi Tímea műkörömépítő mester elárulta, hogy a körmünk rendben tartása nem csak a személyes ápoltságot takarja, hanem például egy beszélgetésnél többek között a kezek, a körmök kinézete határozhatja meg az első benyomást arról, akivel éppen társalgunk. Fontos odafigyelni arra, hogy rendszeresen ápoljuk a körmünket, ugyanis segíthet elkerülni a köröm problémákat, megelőzni a köröm betegségeket, és javítja a megjelenésünket, az egészségügyi állapotunkat. Kemikália mentes technológiával vagy a japán manikűr technikával biztosan szép eredményt érhetünk el, azonban fontos, hogy szükség esetén szakemberhez forduljunk segítségért! 

Segíts a hajad állapotán ezzel a csodaszerrel!

Schneiker Károlyné fodrászmester kifejtette egy korábbi cikkünkben, hogy elengedhetetlen dolog gondoskodnunk a hajunk állapotáról, hiszen nagyban elősegítheti a jobb közérzetünket a jól megválasztott és rendben tartott frizura. A rozmaringolajat lehet a hajon és a fejbőrön is alkalmazni, de egy kicsit meg kell hígítani azt, mielőtt felvisszük az adott felületre. A rozmaring sok mindenre jó, és hatásos is, mivel olyan vegyületeket és olajokat tartalmaz, amelyek gátolják a hajhullást, segítik a növekedést, emellett erősíti a hajszálak szerkezetét és fényessé teszi az egész frizurát.

A szép smink alapja a szép bőr

Szalai-Domonkos Szilvia mesterkozmetikus kiemelte, hogy egy kozmetikus bárkit meg tud szépíteni, sőt, akár már egy alkalom is látványos tud lenni, viszont a több vagy rendszeresen beiktatott kezelésekkel hosszú távon hatékonyabb bőrápolást lehet elérni. Érdemes magas hatóanyag-tartalmú termékeket használni, ugyanis ezekkel a kozmetikumokkal célzottan kezelhetünk egy-egy adott bőrproblémát. A salgótarjáni kozmetikus elmondta, hogy úgy tudunk leginkább hozzájárulni bőrünk ragyogásához, ha belülről is tápláljuk a bőrünket, egészséges ételeket fogyasztunk, sok folyadékot iszunk, és pótoljuk az ásványi anyagokat, vitaminokat.

Jelentkezz, mielőtt betelnek a helyek!

Immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Nógrád vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló, 18-35 éves korú hölgyek. Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Szűkebb hazánk szépségei Heves, valamint Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul, abba a fordulóba pedig legfeljebb ötvenen juthatnak csak be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában