Válogatás: ezek voltak 2023 augusztusának legérdekesebb nógrádi podcastjei

Összegyűjtöttük, melyek voltak a leghallgatottabb podcastek augusztusban.

Nool.hu

Húsz éve rabolták el Berki Ferenc szívét a koromfekete németjuhászok, ő pedig rövid időn belül megtanulta, hogy hogyan idomíthatja a szolgálatára, sőt, a haza szolgálatára ezt a tekintélyt parancsoló, gyönyörű kutyát. Közös munkájukat a közelmúltban rangos elismeréssel is méltatták.

Világ- és Európa-győztes mallorcai masztiffjairól mesélt a háromszoros aranykoszorús mestertenyésztő, Kazinczy Zoltán, aki már egészen fiatalon eldöntötte, hogy a kutyázással szeretné teljessé tenni életét.

A Nool.hu podcast adásának Ulveczki Edina, a Vitalitás Sportegyesület kajak-kenu szakosztályának vezetője volt a vendége. A tíz éve tartó kemény munkájának köszönhetően a balassagyarmati egyesület utánpótlása pedig felkerült az országos és a nemzetközi kajak-kenu térképére is. A szakosztályvezetővel egyebek mellett arról is beszélgettünk, hogy sikerült mindezt elérniük és, milyen céljaik vannak a jövőre nézve.

Gyurta Dániel, olimpiai bajnok, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó a közelmúltban a BSE Palóc Farkasok Utánpótlás Sport Egyesület sajtótájékoztatón vett részt Balassagyarmaton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában