Válogatás: ezek voltak 2023 decemberének legérdekesebb nógrádi podcastjei

Összegyűjtöttük, melyek voltak a leghallgatottabb podcastek decemberben.

Nool.hu

5. A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház 2023/2024-es évadának első premierje előtt, a hagyományos Vastaps-díjátadó gálán a legjobb színésznőnek járó elismerést vehette át Házi Anita.

4. A csúnya pulóverek eredetéről és történetéről beszélt portálunknak Gembicki Glória, bárnai divatszakértő és stylist. 

3. Somoskőyné Józsa Máriát mindig is a segíteni akarás hajtotta előre az életben, melyet 19 évvel ezelőtt választott szakmájában is napról napra kamatoztat. A salgótarjáni kéz- és lábápolómester podcastünkben egyebek mellett választ ad arra, mik a leggyakoribb végtagokat érintő problémák, s hogyan is előzhetjük meg ezek kialakulását.

2. Egy-egy saját készítésű karácsonyi ajándék, vagy karácsonyi lakásdekor segít sokkal meghittebbé, sokkal egyedibbé varázsolni az ünnepet – Bistei Viktóriától kértünk tanácsokat.

1. Fodor Edina Zennával, a Salgótarjáni Összevont Óvoda és Bölcsőde központi intézményegység-vezetőjével arról beszélgetett Andó Ákos a 99.3-as frekvencián elérhető Hír FM Salgótarján rádióműsorában.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában