Ünnep

2023.12.23. 14:24

Meddig tartanak nyitva a nógrádi üzletek karácsony előtt? Mutatjuk!

A megszokottól eltérő nyitvartásra kell számítania a vásárlóközönségnek a napokban. Összegyűjtöttük, hogy mely üzletek meddig várják a vevőket karácsony előtt.

Veres Edina

Megyeszerte több áruházlánc üzleteiben szombaton a szokásosnál tovább várják a vevőket, ellenben december 24-én, vasárnap már nem nyitják ki ajtajaikat. Ugyanakkor akad néhány olyan bolt, ahol szenteste délelőttjén még be lehet szerezni a karácsonyi bevásárlólistáról lemaradt hozzávalókat.

Ez előbbi példát követik – a salgótarjáni benzinkúton működő üzlet kivételével – a Spar nógrádi boltjai, ahol szombaton egész estig várják a vásárlókat. Korábbi cikkünkben megtaláljátok, hogy ma pontosan meddig tartanak nyitva szűkebb hazánkban a Sparok a három napos ünnepi szünet előtt.

Hasonló helyzetre kell számítaniuk a vásárlást az utolsó pillanatra hagyó vevőknek a Lidl esetében. Szombaton ugyan a megszokottól egy órával tovább lehet betérni a diszkontáruház-lánc nógrádi üzleteibe, azonban a következő nap, amikor kinyitnak december 27-e, azaz szerda lesz.

Szenteste a Penny vármegyénkben található boltjai se nyitnak ki. Ugyanakkor, a vásárlók érdekeit szem előtt tartva az ünnepet megelőző napon meghosszabbított nyitvatartást biztosítanak.

A balassagyarmati Aldi esetében egy óra pluszt nyernek a vásárlók ma, hiszen 21 óra jelenti majd a zárórát. Egy nappal később, december 24-én már csak délig lehet vásárolni az üzletben, míg karácsony napjain már zárva tartanak.

A szenteste előtt még kinyitó áruházláncok között szerepel a Tesco is. A két nógrádi üzletben ma a megszokott nyitvatartásra lelhetnek a vevők, de még holnap délelőtt is beszerezhetik a tökéletes karácsonyhoz nélkülözhetetlen, de a bevásárló listáról lemaradt hozzávalókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában