Ünnepi nyitvatartás

2023.12.21. 11:02

Eddig vásárolhattok a Spar üzleteiben Nógrád-szerte

Veres Edina

A szeretet ünnepe idején nyitvatartás-változásra kell számítaniuk azoknak a vásárlóknak, akik szűkebb hazánk Spar üzleteiben szeretnék beszerezni a karácsonyi sütés-főzés elfelejtett hozzávalóit.

A Spar Magyarország nevű Facebook-oldalon megjelent tájékoztatás szerint a különböző áruházakban eltérően alakul a nyitvatartás december 24-én. Emellett arra is felhívták a figyelmet, hogy karácsony napjain, azaz 25-én és 26-án a legtöbb üzletük zárva tart. Ugyanakkor azt is kiemelték a bejegyzésben, hogy a pontos időpontokat érdemes ellenőrizni az élelmiszer-üzletlánc honlapján. 

Portálunk utánajárt, hogy vajon szűkebb hazánk városaiban a Spar üzletek melyik nap, meddig fogadják a vevőket. Mint kiderült, Balassagyarmaton, Szécsényben és Pásztón pénteken, azaz december 22-én még a megszokott módon 06 óra 30 perckor nyitnak, majd 20 órakor zárnak az áruházak. Szombaton, azaz december 23-án a nyitás időpontja megegyezik az általánossal, azonban a zárást három órával későbbre, 20 órára tolták. Pásztó esetében ez az időpont megegyezik a szombatonkénti rendes záróra idejével. Az üzletek december 24-én, 25-én és 26-án – vasárnaptól keddig – zárva tartanak.

Salgótarjánban összesen öt Spar üzlet működik, amelyek közül négy – a Budapesti út 57-es szám alatti, a Bem úti, a Füleki úti és az Arany János úti – ünnepi nyitvatartása megegyezik a balassagyarmatiéval, a szécsényiével és a pásztóiéval. Ugyanakkor a honlap tájékoztatása szerint a zagyvapálfalvai benzinkúton elérhető üzletet nem érinti az ünnepek miatti nyitvatartás-változás.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában