Ünnepi nyitvatartás

2023.12.22. 10:51

Eddig vásárolhatsz még a Penny nógrádi boltjaiban

A szeretet ünnepének idején szűkebb hazánkban is megváltozott nyitvatartással üzemelnek a Penny Market-ek.

Veres Edina

Öt nógrádi városban – Balassagyarmaton, Bátonyterenyén, Pásztón, Salgótarjánban és Szécsényben – lelhet a vásárlóközönség Penny Market boltra. A diszkontáruház-lánc a honlapján egy közleményben figyelmeztette a vevőket: karácsony előtt érdemes utánanézni a nyitvatartási időknek. Mint írták, a munkavállalói és a vásárlói érdekeket megvizsgálva, továbbá a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének (KASZ) megkeresésére is reagálva döntöttek úgy, hogy december 24. és 26. között valamennyi üzletüket egységesen zárva tartják. A tájékoztatásból az is kiderült, hogy az áruházlánc történetében nem ez az első alkalom, hogy december 24-én nem nyitnak ki, hiszen legutóbb 2016-ban szintén úgy döntöttek, hogy a vasárnapra eső szentestén zárva tartják boltjaikat.

„Természetesen a döntés meghozatala során a vásárlóink érdekeit is szem előtt tartottuk, így számukra hosszabb nyitvatartási időt biztosítunk az ünnepet megelőző napokban” – olvasható a honlapon, ahol úgy fogalmaztak: a háromnapos ünnepi időszak előtt, december 22-én és 23-án – pénteken és szombaton – este 22 óráig várják a vásárlóközönséget valamennyi üzletükben. December 27-től pedig már a szokásos üzemidőben tartanak nyitva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában