Ünnepi nyitvatartás

2023.12.21. 11:00

Változik a balassagyarmati Aldi nyitvatartása

Veres Edina

Az ünnepek alatti nyitvatartási időkről tájékoztatta vásárlóit az Aldi, a balassagyarmati üzletet is érintik a változások. Ahogy arról portálunk is beszámolt, az üzletlánc idén március elején nyitotta meg első áruházát szűkebb hazánkban, egészen pontosan Balassagyarmaton. 

Az Aldi Magyarország nevű Facebook-oldal tájékoztatása szerint, a vásárlók december 22-én és 23-án, azaz pénteken és szombaton a megszokottól egy órával tovább térhetnek be az üzletekbe. Balassagyarmat esetében 21 óra jelenti majd a zárórát. Egy nappal később, december 24-én már csak délig tudják beszerezni a kívánt termékeket a vevők. Karácsony napjain, december 25-én és 26-án, tehát hétfőn és kedden az ország egyik Aldija, így a balassagyarmati se nyitja ki kapuit a vásárlók előtt. A bejegyzés szerint ugyanakkor ezt követően, december 27-től a hagyományos nyitvatartásra áll vissza az áruház.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában