Ünnepi nyitvatartás

2023.12.23. 10:00

Nógrádban is ünnepi nyitvatartással készül a Tesco karácsonyra

Karácsony napjai alatt bezárják kapuikat a vásárlók előtt a nógrádi Tesco áruházak, amelyekben ugyanakkor december 24-én, vasárnap még beszerezhetők lesznek az ünnepi menü elfelejtett hozzávalói.

Veres Edina

Az ünnep alatt érvényes nyitvatartás időre figyelmezteti a Tesco üzletlánc a vásárlóit. A szűkebb hazánkban üzemelő balassagyarmati és salgótarjáni áruházak szombaton, azaz december 23-án még a szokásos, 6 és 22 óra közötti nyitvatartással várják a vásárlókat. Azok, akik szenteste napján, tehát december 24-én szembesülnek vele, hogy valami még hiányzik a tökéletes karácsonyhoz, 7 órától délig beszerezhetik az angliai székhelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc nógrádi boltjaiban. Ezt követően azonban hétfőn és kedden a Tesco üzletek zárva tartanak, majd december 27-én, szerdán már a hagyományos, 6-tól 22 óráig tartó nyitvatartással fogadják a vásárlókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában