Segítségnyújtás

2023.09.15. 16:18

Autóban rekedt egy kislány a balassagyarmati áruház parkolójában

A Nógrádmarcali Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület a közösségi oldalán számolt be róla, hogy pénteken a szervezetük tagjai az egyik balassagyarmati áruház parkolójában, egy autóban rekedt kislánynak és édesanyjának nyújtottak első beavatkozóként segítséget.

Lászlók Judit

Mint írták: a család autója bezárta magát, de akkor már az ötéves Bella az autóban ült, a kulcs pedig a csomagtartóban volt. 

– Egyesületünk két tagja, Dervadelin Gábor és Ubrankovics Katalin az édesanya segítségére sietett. A kislányt megnyugtatták és felügyelték az állapotát, illetve mérlegelték az ablak betörésének a szükségességét a balassagyarmati hivatásos egységek és egyesületünk harmadik tagjának a kiérkezéséig – olvasható a bejegyzésben. 

Hozzátették: más módot a tűzoltók sem találtak, így a bal hátsó ablak betörését követően a kislány kiszabadult. Ubrankovics Katalin a kiérkező mentőszolgálat munkatársaival a balassagyarmati kórházba kísérte a kipirult kislányt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában