Nool.hu podcast

2023.10.10. 13:54

A fradistáknak „ájlávjút” küld, a cigányozókkal meg nem foglalkozik Gáspár Győző (podcast)

Telefonon értük el Gáspár Győzőt, akit a hétvégi Ferencváros-Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen történtekről kérdeztünk. A Fradi-szurkoló nógrádi énekes-showman kemény, vulgáris, sőt, rasszista beszólásokat kapott a vendégszektorból.

Nagy Orsolya

Gáspár Győzőt kórusban szidták a vendégdrukkerek a Groupama Arénában a Ferencváros-DVSC meccsen

Forrás: Gáspár Győző / a DVSC Facebook-oldala

Fotó: Nool-montázs

Vasárnap rendezték meg a labdarúgó NB I-ben a Ferencváros-DVSC rangadót. A találkozó 2-2-es végeredménnyel zárult a Groupama Arénában, a nézőtéren pedig ott volt Gáspár Győző és családja is. Mint arról már beszámoltunk, az énekes-showman újabban gyakran tűnik fel a Fradi hazai mérkőzésein, jelenléte pedig erősen megosztja a futballdrukkereket.

Az elmúlt hetekben a hazai szurkolók részéről is sokan keményen kritizálták a nógrádi celebet, most azonban az Üllői útra vendégként érkező debreceni ultrák találták meg és illették igen durva, vulgáris és rasszista rigmusokkal. Gáspár Győzőt telefonon értük el a Nool.hu podcast-stúdiójából. Hallgasd meg a beszélgetést!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!