Nool.hu podcast

2023.11.10. 10:51

Junior Prima Díjjal tüntették ki a fiatal salgótarjáni rádióst (podcast)

Ugyan a rádiós munkájáért vehette át kitüntetését a salgótarjáni Kisbali Bence, valójában ő egy olyan közösség frontembere és ötletgyárosa, amely webkamerákat helyez ki, városfejlesztő konferenciákat szervez és közösséget épít – gondolva még azokra is, akik mostanság költöztek a Völgyvárosba. Salgótarján legújabb Junior Prima Díjasa, Kisbali Bence.

Nool.hu

Kisbali Bence (balról a második) rádiós munkáját díjazták

Forrás: Primaprimissima.hu

Két évvel ezelőtt még arról írtunk, hogy ugyan kevés húszéves fiatal mondhatja el magáról, hogy egy országos lefedettségű rádió műsorvezetője, viszont a salgótarjáni Kisbali Bence azon kevesek közé tartozik, akik kiérdemelték ezt a lehetőséget: a fiatalembert akkor kérték fel a megújult Petőfi Rádió műsorvezetőjének. Most pedig már a legnagyobb hazai vállalkozói szervezet, a VOSz kitüntetettje, aki a napokban  Junior Prima Díjat vehetett át.

A Hír FM és a Nool.hu közös műsorában a szerkesztő-riporter, Tarnóczi László bemutatja a Magyar Oktatás és Média friss Prima Díjasát, s megismerjük a Völgyváros közösségét is, amely vállára vette őt:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában