Top 10

2023.05.15. 06:50

Pucéran őrjöngő nő, maszturbáló férfi és hősies küzdelem egy életért – ezeket olvastátok legtöbbet múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

A.E.

Pilinyben meztelenül őrjöngött egy nő a nyílt utcán

Forrás: Facebook

10. Kislány előtt maszturbált a nógrádi férfi egy élelmiszerboltban (18+)

Sajátos ügyet vizsgálnak a rétsági rendőrök: egy negyvenes éveiben járó nagyoroszi férfi egy kislány jelenlétében önkielégítést végzett a helyi élelmiszerüzletben.

9. Váratlanul elhunyt a balassagyarmati tájfutó

Életének 61. évében, hosszú, súlyos betegség után, de mégis váratlanul elhunyt Molnár Zoltán, a korábbi Bgy. Medosz, ma a BBB tájfutója – adta hírül a Balassi Bálint Környezetvédő és Sport Egyesület.

8. Hetek óta a buszmegállóban áll egy autó a 21-es főúton

Azzal a problémával kereste fel portálunkat az egyik olvasónk a napokban, hogy egy autó két hete áll a buszmegállóban a 21-es főúton, a bátonyterenyei ipari park behajtójánál lévő körforgalom előtt.

7. Négy elfogatóparancsot adtak ki a zsaruk a balassagyarmati bűnöző ellen

Fél éve körözik a rendőrök a balassagyarmati születésű Imre László Attilát. A férfi ellen már négy elfogatóparancs is életbe lépett.

6. Elfogták a Magyargécben és Nógrádmegyerben tevékenykedő sorozatbetörő párost (videó)

A Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a nógrádmegyeri férfit és női társát, akik lopásokat követtek el két településen is.

5. Balhé a csárdában: összeveszett Tasnádi a nógrádi vendéglősökkel

Több tízezren követik nyomon a Facebookon azt a nem mindennapi konfliktust, ami Tasnádi Péter vállalkozó és az egyik emblematikus nógrádi vendéglátóhely tulajdonosai között alakult ki az elmúlt napokban.

4. Mélyaltatásban tartják a diákot, akit a napokban újra kellett éleszteni Salgótarjánban (videó)

Mélyaltatásban tartják az orvosok azt a hetedik osztályos fiút, akit a napokban a salgótarjáni Beszterce-lakótelepi iskolában kellett újraéleszteni.

3. Hősies küzdelmet folytattak a salgótarjáni diák életéért – tudtuk meg Győrfi Páltól

Eszméletét vesztette, leállt a légzése és a vérkeringése is annak a fiúnak, aki kedden a Beszterce-lakótelepi iskolában lett rosszul. A mentők tájékoztatása szerint a gyors és szakszerű beavatkozásnak köszönhetően járt sikerrel az újraélesztés.

2. Mentőhelikopterrel vitték kórházba a salgótarjáni iskolában súlyosan megsérült diákot (videó)

Egy általános iskolás fiúért érkezett mentőhelikopter kedden délben Salgótarjánba, a Beszterce-lakótelepen lévő tanintézménybe.

1. Netes videó terjed egy meztelenül őrjöngő nőről Nógrádban (18+)

Meztelenül őrjöngött egy nő Piliny utcáin, az esetről videó is készült, ami már bejárta a világhálót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában