Remény

2023.05.12. 11:19

Mélyaltatásban tartják a diákot, akit a napokban újra kellett éleszteni Salgótarjánban (videó)

Mélyaltatásban tartják az orvosok azt a hetedik osztályos fiút, akit a napokban a salgótarjáni Beszterce-lakótelepi iskolában kellett újraéleszteni.

Gulyás Edina

– Egyelőre nem tudunk semmit, mélyaltatásban tartják Budapesten Dávidot, fokozatosan ébresztik. Az orvosok véleménye szerint, akár agykárosodást is szenvedhetett – nyilatkozta a Tények stábjának megtörten a szerencsétlenül járt fiú dédnagymamája. 

Hozzátette: a szülők folyamatosan gyermekük mellett vannak, várják a fejleményeket és bíznak a mielőbbi, teljes felépülésében. 

Amint arról a napokban portálunk is beszámolt: kedden délelőtt focizás közben, a Beszterce-lakótelepi iskola udvarán esett el a hetedikes diák. Ennek következtében elvesztette az eszméletét, leállt a légzése és a vérkeringése is. Az intézmény dolgozói, védőnője és a tanárok azonnal elkezdték az újraélesztést. 

– A helyszínre esetkocsi, majd mentőhelikopter is érkezett – tájékoztatott megkeresésünkre Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője. Hozzátette: a gyors és szakszerű beavatkozásoknak köszönhetően az újraélesztés sikerrel járt, a diákot stabil állapotban szállították gyermekkórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában