Körözés

2023.05.12. 17:27

Négy elfogatóparancsot adtak ki a zsaruk a balassagyarmati bűnöző ellen

Fél éve körözik a rendőrök a balassagyarmati születésű Imre László Attilát. A férfi ellen már négy elfogatóparancs is életbe lépett.

Nool

Lopás miatt adott ki elfogatóparancsot a rendőrség a balassagyarmati születésű Imre László Attila ellen. A 40 éves férfit még 2022. novemberében először a Kecskeméti Rendőrkapitányság kezdte el körözni, majd a Debreceni Járásbíróság, aztán idén márciusban a Kecskeméti Járásbíróság, végül néhány napja a Miskolci Járásbíróság is elrendelte az elfogását. Az 1983. október 12-én, Balassagyarmaton született férfi tettének részleteiről nem árultak el bővebb információkat.

Imre László Attila
Imre László Attila
Forrás: police.hu

Tegyenek bejelentést, ha tudnak róla valamit!

A rendőrség azt kéri, hogy aki látta, vagy bármilyen egyéb információja van Imre László Attiláról, az tegyen személyesen bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél és mondja el, ha bármilyen hasznos tudnivalóval rendelkezik a férfi hollétéről. Névtelenség megőrzése mellett elmondhatják, amit tudnak az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú vonalán, vagy tárcsázhatják az ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámot is.

Más Nógrád megyei származású bűnözőket is keresnek a rendőrök:

Az ország 50 legkeresettebb bűnözője között tartják számon a salgótarjáni Oláh Rudolfot. Bűnlajstromán zsarolás és kifosztás is szerepel, jelenleg a rá kirótt börtönbüntetése elől menekül.

A balassagyarmati születésű Nyerges Adriennt pénzmosás bűncselekmény gyanúja miatt jelenleg is körözik:

A megyeszékhelyről származó Drexler András ellen nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van a nevéhez köthető kábítószer-kereskedelem és csalás miatt:

A balassagyarmati születésű Kékkői Gábort közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt keresik:

A salgótarjáni születésű Machács Mónikát zsarolás miatt körözik a rendőrök:

Salgótarjáni születésű Batta Gábor is, őt Európa-szerte keresik a drogokkal való kereskedelmi ténykedése miatt:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában