Megmérettetés

2023.03.24. 14:30

Országos döntőben bizonyíthatja tudását a salgótarjáni kórház csapata

Szakmai tudásukat bizonyíthatták szűkebb hazánk ápolói és asszisztensei a számukra szervezett szakmai verseny megyei fordulóján, amit a közelmúltban a Szent Lázár Megyei Kórház Skill Laborjában rendeztek meg – tájékoztatta portálunkat az intézmény.

Gulyás Edina

Munkában a győztes csapat tagjai

Forrás: Beküldött fotó

Amint arról beszámoltak, a versenyen tizenegyedik alkalommal mérték össze tudásukat az egészségügyi végzettséggel rendelkező szakdolgozók. 

A Fúzió csapata képviselheti Nógrádot az országos döntőben
Forrás: Beküldött fotó

A balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet és a pásztói Margit Kórház egy-egy, míg a megyei kórház három csapattal vett részt a megmérettetésen. Az országos döntőbe a megyeszékhely Fúzió fantázianevet viselő négytagú csapata jutott be, így ők képviselik majd március 25-én a fővárosban megrendezett versenyen a kórházat.

A felkészülésben Csikos Dóra rendelőintézeti-gondozói igazgató és Nádudvari Tünde, az aneszteziológia és intenzív osztály főnővére segítette a versenyzőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában