Álláskeresés

2022.11.07. 19:27

Mintegy kétezer állást kínálnak: Rétságon és Szécsényben folytatódnak a börzék

Hagyományos módon minden járásban állásbörzéket rendez októberben és novemberben az álláskeresők részére a Nógrád Megyei Kormányhivatal foglalkoztatási szakterülete. Salgótarján, Bátonyterenye és Balassagyarmat után november második hetében Rétságon és Szécsényben szerveznek állásbörzéket.

Nool

Megyeszerte szerveznek állásbörzéket

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

A Nógrád Megyei Kormányhivatal közleménye szerint a résztvevő munkáltatók szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők számára egyaránt kínálnak munkalehetőséget, megváltozott munkaképességű és nyugdíjas munkavállalók is válogathatnak az állásokból, valamint részmunkaidős ajánlatok is szerepelnek a betölthető pozíciók között mindkét helyszínen.

– Az állásajánlatok mellett Rétságon és Szécsényben is elérhető lesz a foglalkoztatási szolgálat aktuális megyei álláslistája, megismerhetők lesznek a különféle szolgáltatások, támogatási lehetőségek, továbbá a szervezők tájékoztatást adnak majd a támogatott munkaerőpiaci képzések aktuális listájáról, valamint segítséget nyújtanak a jelentkezések leadásában. Az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek közül a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum is bemutatja képzési ajánlatait, mindkét állásbörzén – tájékoztatott a megyei kormányhivatal.

Több mint ezer álláshelyet kínálnak
A rétsági Városi Művelődési Központban megrendezendő állásbörzén, november 8-án, 9 óra 30 perctől 12 óráig több mint 1100 nyitott álláshely várja az érdeklődőket: a Magyar Honvédség és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 450 fő részére kínál álláslehetőséget, míg a rendezvényen megjelenő munkaerőkölcsönző cégek 380 fő részére kínálnak megyei és megyén kívüli munkalehetőséget, a megyén kívüli foglalkoztatók több mint 200 fő felvételét jelezték, míg a Nógrád megyei foglalkoztatók közel 100 fő jelentkezését várják.

 

Nyolcszáz munkalehetőség közül választhatnak
Szécsényben november 10-én, csütörtökön közel 800 nyitott álláshely várja az érdeklődőket: a Magyar Honvédség és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közel 500 fő részére kínál álláslehetőséget, míg a rendezvényen megjelenő munkaerőkölcsönző cégek 270 fő részére kínálnak megyei és megyén kívüli munkalehetőséget, a Nógrád megyei foglalkoztatók pedig közel 80 fő jelentkezését várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában