Top10

2022.08.01. 11:31

Migránsok, száguldozás, balesetek, vihar, ámokfutók – ezeket olvastátok a legtöbben a héten

Összegyűjtöttük, hogy az előző héten melyik cikkeinkre érkezett a legtöbb kattintás.

Nool

Még a csomagtartóban is migránsok voltak a Rétságon ellenőrzött autóban...

Forrás: police.hu

Még a csomagtartó is migránsokkal volt tele a Rétságon ellenőrzött lengyel autóban

A balassagyarmati és a rétsági rendőrök Rétságon tartóztattak fel egy lengyel állampolgár által vezetett személygépjárművet július 25-én hajnalban, amelynek utasterében és csomagtartójában több illegális migráns tartózkodott.

Az autópályán is sok lenne, csaknem kétszázzal száguldoztak a 21-esen

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében folyamatosak az ellenőrzések a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. Múlt héten több olyan gépjárművezetővel szemben is intézkedni kellett, akik a megengedett sebességhatárt túllépve közlekedtek. A 21-es számú főúton követett el szabályszegést az a két személygépkocsit vezető is, akikkel szemben a rendőrök közigazgatási bírságot és közlekedési előéleti pontot szabtak ki. Az egyik sofőr 110 km/óra helyett 187 km/óra, a másik 195 km/óra sebességgel közlekedett. 

Megalakult Somoskőújfalu új képviselő-testülete – irányelvük az együttműködés és a fejlődés

Megtartotta alakuló ülését hétfőn, késő délután Somoskőújfalu új képviselő-testülete. A közelmúltban lebonyolított időközi választáson Tábori Anitát választották meg polgármesternek a helyiek, aki a fejlődés és az együttműködés reményében kezdte meg a munkát.

Dőltek a fák, utakat és pincéket öntött el a lezúduló eső Nógrád megyében

Péntek este komoly vihar érte el Nógrád megyét, melynek nyomán kidőlt fák, vízzel elöntött pincék adtak munkát a tűzoltóknak. Több helyen utakat árasztott el a hirtelen lehulló csapadék.

Nem járt dolgozni a salgótarjáni férfi, inkább kitalálta, hogy kirabolták

Hatóság félrevezetése miatt indult eljárás egy 21 éves salgótarjáni férfi ellen, aki kitalálta a sérelmére elkövetett rablás történetét...

A nógrádi rendőrök is segítették a milliárdos csalás felgöngyölítését

Felszámolt a budapesti rendőrség egy "számlaváltós szervezetet", amely csaknem 1,2 milliárd forintot csalt ki önkormányzatoktól, intézményektől. Kilencvenhat ember ellen indítottak eljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Több szabály is életbe lépett a látogatási tilalom idején a salgótarjáni kórházban

A Szent Lázár Megyei Kórház július 23-tól látogatási tilalmat rendelt el. Az intézmény közösségi oldalán a betegeket és a hozzátartozókat érintően osztott meg információkat a jelenlegi szabályokról.

Árokba csapódott egy személyautó a 21-es főút Pásztó és Jobbágyi közötti szakaszán

Letért az úttestről egy személyautó vasárnap reggel a 21-es főúton Pásztó és Jobbágyi között, a sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Gerinctörést és léprepedést okozott barátainak a salgótarjáni ámokfutó

A Balassagyarmati Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt fogházbüntetést indítványoz egy 31 éves salgótarjáni férfival szemben, aki a gyorshajtásával igen komoly sérüléseket okozott barátainak.

Szír embercsempész okozott balesetet Rétságon

A rétsági rendőrök csütörtök délután Rétság belterületén fogták el az embercsempészt, aki személygépkocsival hét szír állampolgárt szállított. A sofőr menekülés közben balesetet is okozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában