Munkalehetőségek

2022.04.27. 14:08

Balassagyarmaton és Bátonyterenyén folytatódik csütörtökön a megyei állásbörze-sorozat

Mint arról már többször is beszámoltunk, áprilisban és májusban szűkebb hazánk mind a hat járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható, mindenki előtt nyitott állásbörzéje.

Gerhát Karina

Forrás: Nógrád Megyei Kormányhivatal

Szécsényt és Salgótarjánt követően április 28-án, csütörtökön 9 és 12 óra között Balassagyarmaton és Bátonyterenyén rendezik meg az állásbörzét – mindkét városban a művelődési központban várják majd az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket. 

– A résztvevő munkáltatók szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkezők számára egyaránt kínálnak munkalehetőséget. Balassagyarmaton közel 250, Bátonyterenyén pedig mintegy 150 nyitott álláshely várja az érdeklődőket. A betölthető munkakörök közül – a teljesség igénye nélkül – Bátonyterenyén az alábbiakkal ismerkedhetnek meg a helyszínre látogatók: kézi anyagmozgató, összeszerelő, hegesztő, lakatos, CNC forgácsoló, daraboló, élhajlító, termelés tervező, gépbeállító, műanyagfröccsöntő, szerződéses- és tartalékos katona, iskolaőr, rendőrjárőr, gyártósori összeszerelő, gépbeállító, valamint minőségellenőr – tudtuk meg a Nógrád Megyei Kormányhivatal közleményéből.

Kiderült az is, hogy Balassagyarmaton az alábbi munkakörökkel is találkozhatnak az eseményre érkezők:  általános ápoló, biztonsági felügyelő, CNC technikus, élelmezés raktáros, épületüzemeltetési menedzser, foglalkoztatási felügyelő, gépjárművezető, gépkezelő, informatikus, karbantartó, kárpitos, körletfelügyelő, mentőtiszt, minőségellenőr, minőségügyi adminisztrátor, orvos írnok, raktáros, segédápoló, szakács, továbbá targoncavezető.

Mint azt a közleményben írták: az állásajánlatok mellett mindkét helyszínen elérhető lesz a foglalkoztatási szolgálat aktuális megyei listája, a résztvevők megismerhetik a különféle szolgáltatásokat, támogatási lehetőségeket, továbbá a szervezők tájékoztatást adnak majd a támogatott munkaerőpiaci képzések aktuális listájáról, valamint segítséget nyújtanak a jelentkezések leadásában is. Az eseményekre meghívást kaptak az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek is, így az érdeklődők többek között a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum képzési ajánlatával is megismerkedhetnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában