Kapi Gyula, a tarjáni zeneiskola vezetője hisz a vakcina jelentőségében

Elindult az előzetes regisztráció a koronavírus elleni oltásra, amelynek ingyenes beadatásáról mindenki önkéntes alapon dönthet.

P. K.

Kapi Gyula, a salgótarjáni Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője hisz a vakcina jelentőségében, s úgy látja: minél többen vállalják majd az apró tűszúrást, annál hamarabb lélegezhet fel újra félelem nélkül a lakosság.

– Olyannyira fontosnak tartom a vírus elleni védekezést, hogy jómagam már előzetesen regisztráltam is az oltásra a vakcinainfó oldalán. Egyrészt a saját egészségem megóvása mellett a szeretteim védelmére is gondolok, ugyanakkor pedagógusként és intézményvezetőként azt is szem előtt tartom, hogy iskolánk növendékei és kollégái is védve legyenek. Ötödik éve az influenza ellen is rendre beoltatom magam, pozitívak a tapasztalataim. Hiszek az orvostudományban, a családon belül is van szakmabeli, aki kiáll a vakcina jelentősége mellett – mondta a zeneiskola vezetője.

Kapi Gyula bizakodó
Fotó: H. M. / NMH

Hozzátette: Amióta berobbant a járvány, igyekszik úgy élni a hétköznapokban is, hogy odafigyeljen a saját és a környezete védelmére.

– Követem a járványügyi szabályokat, vitaminokat szedek, gondot fordítok a helyes táplálkozásra és a mozgásra, mert az egészségnél semmi nem lehet előrébb való! Az oltásban látom jelenleg az egyetlen kiutat ebből a káoszból, és minél előbb megtörténik az átoltás a lakosság körében, annál hamarabb térhet vissza az élet zeneiskolánk falai közé is.

Kapi Gyula bízik abban, hogy minél többen élni fognak az előzetes regisztráció és az oltás lehetőségével, hiszen csak összefogással győzedelmeskedhetünk a koronavírus-járvány felett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában