Helyi kék hírek

2016.11.23. 07:05

Két ember elhunyt balesetben

fenyvesi

Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és két személygépkocsi rohant egymásba a 21-es számú főút nagykeresztúri elágazójában, Salgótarján déli városrészében. A súlyos balesetben az egyik autó sofőrje a helyszínen, a másik a kórházban életét vesztette, további négy embert kórházba szállítottak.

Salgótarján. A Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint a salgótarjáni és a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók vonultak a baleset helyszínére. A busz áramtalanításával párhuzamosan azonnal megkezdték az életmentést is. Mindkét személykocsiban csak a sofőr ült, a buszon hat utas és a buszvezető tartózkodott. Az egyik autó sofőrjét feszítővágó berendezéssel vágták ki a roncsból, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A másik gépkocsivezető a helyszínen életét vesztette, az áldozatot a rendőrségi helyszínelést követően emelték ki az összetört autóból.

[caption id="" align="alignright" width="2250"] Összetört személygépkocsik és sérült autóbusz, miután összeütköztek Salgótarján határában november 21-én, hétfőn este. A balesetben mindkét személyautó vezetője meghalt. MTI Fotó: Komka Péter[/caption]

A menetrend szerint közlekedő buszról mindenki saját erejéből szállt le, de három utast és a sofőrt kórházba kellett szállítani.

A Blikk meg nem erősített információja szerint a két személygépkocsi vezetője versenyezhetett egymással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában