Baleset

2022.11.15. 18:10

Betolta az autót, majd durván összetörte magát egy gyalogos Nógrádban

Rossz véget ért a jószándékú segítség: súlyosan összetörte magát az a 60 év körüli férfi, aki egy nőnek szeretett volna segíteni. Az asszony ugyanis nem tudott elindulni az autójával, mert lemerült az akkumulátora.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat

– Lemerült az akkumulátora, ezért nem tudott elindulni autójával múlt héten az a kétségbeesett fiatal asszony, akinek egy jólelkű, 60 év körüli gyalogos sietett a segítségére és próbálta meg “betolni” az autóját. Nekiveselkedett és minden erejét összeszedve, hosszú métereken keresztül tolta a járművet, mire a megfelelő sebességet elérve a nő felengedte a kuplungot és a motor beindult – írta kedd délutáni Facebook-bejegyzésében az Országos Mentőszolgálat

Mint kiderült, a segítségnyújtásnak azonban rossz vége lett, mert az autót toló férfi hatalmasat esett arccal a betonra és komoly, vérző sérüléseket szenvedett. 

– Az asszony ezt látva rögtön leállította a motort és nem csakhogy értesítette a mentőket, a mentésirányító segítségével az ellátást is megkezdte. Perceken belül helyszínre érkező bajtársaink végül súlyos sérülésekkel, stabil állapotban szállították kórházba a segítőkész gyalogost – tették hozzá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában