Bulvár-celeb

2024.05.14. 06:55

Pataki Ádám elmondta, hogyan halt meg az édesapja

Nagyon szomorú, amiről beszámolt.

WZS_5525.jpg

Fotó: Weber Zsolt

Pataki Ádám emlékeiben élénken él a pillanat, amikor édesapja a műtéti ágyról hívta fel, hogy elmondja neki: infarktusa miatt azonnal megműtik.

Pataki Ádám nem cukrásznak készült 

Liptai Claudia férje 2014-ben vesztette el édesapját, akivel nagyon jó viszonyt ápoltak. Ádám nem cukrászi pályát képzelt magának, az élet azonban mégis így hozta:

„Apukám következetesen nevelt, elképesztő, amit ő véghez vitt. Persze örültem volna, ha több apa-fia programunk lett volna és többet tanulhattam volna tőle a szakmáról, de sajnos erre már nem volt lehetőség.”

A mestercukrász úgy ítéli meg, hogy apjával nem mindenben értettek egyet, a Pataki Cukrászda vezetése pedig egyik pillanatról a másikra szakadt a nyakába – írja a Bors.
„Pont egy olyan periódusom volt, amikor elkezdtem nézelődni, hogy máshol milyen lehetőségek adódhatnak. Ezt senki nem tudta, ettől még ugyanúgy végeztem a munkám.”

Minden olyan gyorsan történt

Pataki Ádám a Sláger FM műsorában elevenítette fel a történteket:

„Augusztusban orbánca lett, így az Ország Tortája eseményen nem tudott részt venni, de folyamatosan konzultáltunk róla. Augusztus 20-án én voltam kint a tortainstallációnkkal. Az esemény után a Csalogány utcától az Alkotás útig – ahol akkor laktam – hazagyalogoltam, végig beszéltünk telefonon. Hazaértem, eldőltem, és egy óra múlva ő hívott. Azt mondta, ne hívjam anyámat, most tolják a műtőbe, infarktusa van.”

Édesapja ezt követően Balatonfüredre ment a gyógyulás érdekében, Ádámot lesújtotta édesapja halálának hirtelensége.

„A műtét után azt mondta, hogy szeretne hátrébb lépni, csináljuk úgy a dolgokat, ahogy szeretnénk. Intő jelnek vette a történteket. Szeptember 1-re Balatonfüreden volt, előtte együtt volt az egész család. Édesanyám szeptember 2-án hajnalban hívott, hogy édesapám meghalt. Előtte való nap még azon gondolkozol, hogy nem hívod fel, hadd pihenjen, majd hajnalban jön egy ilyen telefon.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában