Körözés

2022.10.18. 17:31

Elfogatóparancsot adtak ki a rendőrök a salgótarjáni kocsitolvaj ellen

A 20 éves Oláh Roland Béla ellen hétfőn adtak ki körözést a rendőrök.

Nool

Oláh Roland Bélát jármű önkényes elvétele miatt körözik

Forrás: police.hu/montázs

Jármű önkényes elvétele miatt adott ki elfogatóparancsot a 20 éves Oláh Roland Béla ellen a Balassagyarmati Járásbíróság. A salgótarjáni születésű fiatal férfi ellen október 17-én adtak ki körözést a police.hu adatbázisa szerint.

Értesítsék a rendőröket, ha tudnak róla valamit!

A rendőrség azt kéri, hogy akinek bármilyen információja van Oláh Roland Béláról, az tegyen személyesen bejelentést a körözést elrendelő Balassagyarmati Járásbíróság elérhetőségein – levélben vagy személyesen: 2660 Balassagyarmat, Köztársaság tér 2., telefonon: 06-35-501-200, e-mailben: [email protected] – vagy bármely rendőrnél, rendőri szervnél. 

Hívhatják az ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámot is, ahol szintén elmondhatják, ha tudnak bármi hasznos információt a férfi hollétét illetően.

Eltűnt személyeket is keresnek a rendőrök:

Ahogy korábban írtunk róla, két salgótarjáni tinilány tűnt el ugyanazon a napon. Orsós Karolinának és Bari Krisztina Evelinnek október 13-án veszett nyoma.

Bűnözőkből sincs hiány a megyében:

Zsarolás miatt adtak ki elfogatóparancsot a salgótarjáni Machács Mónika ellen.

A salgótarjáni származású Oláh Rudolfot az ország 50 legkeresettebb bűnözője között tartják számon. Bűnlajstromán zsarolás és kifosztás is szerepel, jelenleg a rá kirótt börtönbüntetése elől menekül.

Két salgótarjáni születésű drogdílert is nagy erőkkel keresnek a rendőrök. Drexler András ellen nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van, Batta Gábort pedig Európa-szerte körözik.

A balassagyarmati születésű Rafael Attiláné ellen garázdaság miatt van érvényben elfogatóparancs.

A pásztói származású Berki Annamária, Ulviczki-Szép Viktória és Oláh Lászlóné is szerepel a rendőrség országos körözési adatbázisában: magánlaksértés, drogbirtoklás és kiskorú veszélyeztetése is szerepel a bűnlajstromukon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában