Elfogatóparancs

2022.09.17. 06:50

Még 17 sem volt, de már körözték a gyarmati rendőrök ezt a pesti fiút

2020 februárja óta keresik a balassagyarmati rendőrök Simon Norbertet.

Nool

Rágalmazás miatt adott ki még 2020 februárjában elfogatóparancsot a Balassagyarmati Rendőrkapitányság a budapesti születésű Simon Norbert ellen. A most 19 éves fiú 2003. 11. 04-én született, vagyis még 17 sem volt, amikor keresni kezdték a rendőrség körözési adatbázisa szerint. Körözésének bővebb részleteiről nem közöltek bővebb információkat.

Simon Norbertet két és fél éve körözik
Forrás: Police.hu

Ha tud róla valamit, értesítse a rendőrséget!

A rendőrség azt kéri, hogy akinek bármilyen információja van Simon Norbert hollétét illetően, tegyen személyesen bejelentést a körözést elrendelő Balassagyarmati Rendőrkapitányságon, a Balassagyarmat, Bajcsy Zsilinszky utca 6. szám alatt, vagy telefonon a 06 35 300-344-es számon, esetleg írásban a [email protected] e-mail címen.

Nem Norbert az egyetlen, akit keresnek az egyenruhások. Szeptember első hetében egy balassagyarmati nő, Rafael Attiláné ellen adtak ki elfogatóparancsot, garázdaság miatt. 

Két salgótarjáni drogdílert is keresnek, és nem csak a határainkon belül. Drexler Andrást és Batta Gábort is hosszú ideje nem találják, ahogy arról korábban beszámoltunk.

Komoly bűnlajstrom miatt pedig négy pásztói nőt is nagyon meg akarnak találni a rendőrök: Berki Annamária, Pikács Józsefné, Ulviczki-Szép Viktória és Oláh Lászlóné is szerepen a rendőrség országos körözési adatbázisában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában