Jótékonyság

2023.10.24. 16:23

Gáspár Zsolti nem fél: Ukrajnába indul segíteni

Gáspár Zsolti újra akcióba lendül. Az ünnepi hosszú hétvége is munkával telt Nógrádmegyerben, így kedden kora reggel el is tudott indulni egy segélyszállítmánnyal a háború sújtotta térségbe.

Nool.hu

A műsorvezető sosem sajnálja sem idejét, sem pedig a pénzét, ha nehéz sorsú gyermekek megsegítéséről van szó. Az elmúlt időszakban is sok magyarországi kórház gyerekosztályára vitt már ajándékokat, de segített idősek otthonában is és idén egy nagyszabású iskolatáska-adományakciót is szervezett, amelynek keretében 5000 iskolaszerrel megpakolt táskát osztott szét a rászoruló gyerekek között.

A Farm VIP gazdája most szintet lép és meg sem áll Ukrajna magyarlakta térségéig. A háború kitörése óta nem először segít a harcok áldozatainak, de most először lépi át a határt egy teherautónyi adománnyal  – tudta meg a Bors, a hírportál épp rakodás közben érte utol Zsolti gazdát.

A háború kitörésekor egyszer már elindultunk édesapámmal és rengeteg élelmet vittünk a menekülteknek és azoknak a magyar embereknek, akik a határon segítették a rászorulókat. Már akkor elhatároztam, hogy egy jóval nagyobb rakománnyal is elindulunk és hogy nem is állunk meg a határ magyar oldalán.

– Igaz, hogy konkrét harcok nem zajlanak közvetlenül a magyarlakta területeken, de ettől még szenvednek az emberek a háború hatásaitól. Akadozik az élelmiszer-ellátás és ahogy hallom, az energiaellátás sem mindig zökkenőmentes – mondta Gáspár Zsolti.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!