Nool.hu videó

2023.09.05. 15:32

Gáspár Zsolti iskolatáskákkal érkezett Érsekvadkertre és Borsosberénybe (videó)

Portálunkon már többször beszámoltunk arról, hogy Gáspár Zsolt nógrádi celeb rendszeresen segíti a gyerekeket. Zsolti gazda célja, hogy a tanévkezdésre ötezer iskolatáskát adományozzon a gyermekeknek. Kedden Érsekvadkertre és Borsosberénybe látogatott el.

Lászlók Judit

Sok táskával érkezett Gáspár Zsolti

Forrás: Nool

Fotó: H.Cs.

Gáspár Zsolt portálunknak korábban elmondta: a Gyerekek irány a suli című projektjük célja, hogy a tanévkezdés során ötezer iskolatáskát adományozzanak az elsőtől egészen a negyedik osztályba járó gyermekeknek Nógrád vármegye településein, illetve az ország más pontjain is. Sóshartyán után az adományosztás ezúttal Érsekvadkerten folytatódott, ahová a műsorvezetőt édesapja, idősebb Gáspár Győző, valamint menedzsere Molnár "Kávés" Péter, a balassagyarmati Amigo Kávézó tulajdonosa is elkísérte. Az érsekvadkerti Petőfi Sándor Általános Iskolában az első és a második osztályos tanulókat lepték meg az iskolatáskákkal, akik nagy örömmel fogadták az ajándékot. 

– Azért esett a választásunk Érsekvadkertre, mert Molnár Péter, a menedzserem érsekvadkerti származású és a szíve visszahúzta a településre – hangsúlyozta Gáspár Zsolt. Hozzátette, nem először jártak a községben, hiszen korábban pizsamákat, valamint egyebek mellett édességet és gyümölcsöt tartalmazó ajándékcsomagot adtak át az Ary Erzsébet Óvoda és Bölcsődébe járó gyermekek részére.

Az eseményen dr. Őszi Attila Csaba, Érsekvadkert polgármestere is részt vett, aki ismét háláját fejezte ki a Gáspár családnak és Molnár Péternek az ajándékokért. Kiemelte: a jövőben is szívesen látja őket a településen. 

Az iskolából az Ary Erzsébet Óvoda és Bölcsődébe vezetett Zsolti gazdáék útja, ahol újfent pizsamákat adtak át a gyermekeknek. Innen a borsosberényi Szent Márton Katolikus Általános Iskolába mentek, ahol szintén az elsős és másodikos diákokat lepték meg iskolatáskákkal. A gyermekek természetesen itt is nagy örömmel fogadták az ajándékot, sőt akadt olyan diák is, aki autogramot is kért a műsorvezetőtől. 

Kedden szerettek volna még ellátogatni Nagyorosziba is, ám Gáspárék elmondása szerint a település polgármestere, legnagyobb sajnálatukra, nem fogadta őket. Kiemelték: a következő napokban felkeresnek még néhány települést, köztük lesz Nagybárkány és Fülek is. 

A televíziós személyiségnek a jótékonysági akció során eddig több száz iskolatáskát sikerült már szétosztania, édesapja múlt héten Zalabérre is vitt adományt. 

Ingyenes mosodát nyitnának

Gáspár Zsolt portálunknak arról is beszélt, hogy hamarosan megnyitják az ország első ingyenes mosodáját a rászorulók számára szűkebb hazánkban, azonban a pontos helyszín még egyeztetés alatt van. – A terveink szerint felvesszük a kapcsolatokat az önkormányzatokkal, hogy szervezetten biztosítsák a lakosok utazását és a ruhák szállítását az érintett helyszínre az ingyenes mosásra. Emellett arra is lesz lehetőség, hogy meg is szárítsák majd a ruhákat – fogalmazott Gáspár Zsolt, aki szerint ez nagy segítséget jelent majd a családoknak. A műsorvezető végül arra is kitért, hogy a jótékonysági akcióit a Kaliforniában élő Gil Partida támogatja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában