Futsal

2024.04.29. 11:16

Szoros meccseket vívott a mikszáthosok csapata a nemzetközi futsal tornán

A Csengeren megrendezett Ady nemzetközi futsal teremtornán nyolc tanulójával képviseltette magát a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola.

Lászlók Judit

Szoros meccseket láthattak a nézők

Forrás: Beküldött

Zérczi Miklós, az intézmény igazgatója a napokban tartott Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei találkozóról elmondta, hogy a mikszáthos diákok hozzáállása, együttműködése kimagaslónak bizonyult. A magatartásuk, játékuk pedig különösen annak fényében elismerésre méltóak, hogy az ellenfeleik futsal bajnokságokban edződött rutinos diákok voltak.

– A csapat szoros küzdelmeket vívott, 1-1, 2-1 és 4-2-es végeredményeket kiharcolva, és az utolsó mérkőzésen sikerült a győzelmet is megszerezniük. Ez pedig a hetedik hely elérésére volt elegendő. A rangos, nemzetközi futsal-tornán, illetve magán a kétnapos út során a balassagyarmati diákok végig fegyelmezettek voltak és remek élményekkel tértek haza

 – értékelte a versenyt az igazgató. Hozzátéve, a csapat meghívást kapott a jövő évi tornára is, amit a mikszáthosok természetesen elfogadtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában