Konfliktus

2023.05.31. 17:02

Folytatódik a testvérháború? Győző ismét nekiment Zsoltinak a tévében

Győzike durva kijelentéseket tett a testvérével kapcsolatban.

Nool

Korábban is voltak nézeteltérések a showman és Gáspár Zsolti között, de most a Dikh TV Legyél szerencsés adásában újabb konfliktusra derült fény – írja a Bors.

A műsorban Gáspár Győző elmesélte, hogy az élete fordulópontját jelentette, amikor beiratkozott a csepregi színitanodába.

Bejött a csepregi színitanodába a Republicból Cipő, ő tanított aznap, és azt mondta nekem, hogy „Győző, te nem tudsz énekelni, te nem vagy jó énekes, de van benned valami”. És akkor én azt a nótát énekeltem, hogy „Volt egy fiú, árva fiú, nem szerette senki…”. Nem véletlenül énekeltem ezt! Apám idézőjelben kitagadott. Anyám időzőjelben kitagadott. Én mindig azt mondtam a gyerekeknek, ha meghallom az Árva fiút, a Cserháti nótáját, akkor egy kicsit összeszorulok. A rokonok azok, akik lefikáznak. Tudod mit szoktam nekik mondani? Gyerekek, van egy David Beckham: Gáspár Győző, van egy Victoria Beckham: Bea asszony, oszt’ tudjátok mit?! A többit meg ****játok. Ezt szoktam nekik mondani, mert ők kenyérből nem esznek eleget, de azért tudnak támadni – fogalmazott adásban Gáspár Győző.

– Akit ebben nagyon-nagyon sajnálok, az apám. Mert ő az édesapám, és ő valahol engem szeret. De nem szerethet, mert Zsolti elvette azt a szeretetet tőle, hogy ha engem szeret, akkor csórót kiteszik a házból – mondta showman.

Azóta úgy tűnik a Gáspár-testvérek elásták a csatabárdot, erről árulkodik, hogy a napokban együtt köszöntötték édesapjukat születésnapja alkalmából. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!