Nool.hu videó

2023.05.30. 20:26

Így ünnepelte Győző és Zsolti az idősebb Gáspár hetvenedik születésnapját (videó)

Együtt ünnepelt a Gáspár család Nógrádmegyerben. Az idősebb Gáspár Győzőt hetvenedik születésnapján 120 ember köszöntötte a meglepetésbulin, amelyen Oláh Gergő biztosította a jó hangulatot.

L. Zs.

Az idősebb Gáspár Győzőt hetvenedik születésnapján 120 ember köszöntötte

Forrás: Beküldött fotó

Gáspár Zsolti és Győző édesapjukat a hetvenedik születésnapja alkalmából vasárnap délután családja és barátai körében köszöntötte. 

– Délután négy órára 120 embert vártunk édesapám meglepetésbulijára, amit a családommal és Molnár Péterrel, a balassagyarmati kávés Petivel szerveztünk. A megye több pontjáról is érkeztek barátok, ismerősök, mások mellett Huszár Péter, Balassagyarmat alpolgármestere és Vass Miklós, a Nógrád Vármegyei Polgárőr Egyesületek Szövetségének elnöke is megtisztelte jelenlétével az ünnepeltet. Oláh Gergő és a 100 Tagú Cigányzenekar élőzenével lepték meg őt. Az éjfélig tartó ünnepség szeretetben, egészségben és békében telt – számolt be róla portálunknak Gáspár Zsolti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!