Viszály

2022.08.30. 21:09

Fillérekért eladná a házát testvérének Gáspár Győző, Zsolti nem örül a költözésnek

Gáspár Zsolti reméli, hogy testvére nem gondolja komolyan a költözést.

Nool

Forrás: TV2

Korábban portálunkon is többször beszámoltunk a családi viszályról. A korábban elválaszthatatlan testvérpár, mára nagyon eltávolodott egymástól. A testvérek már jó ideje nem is beszélnek, legfeljebb a médiában üzengetnek. Tavaly még jobban elmérgesedett a helyzet, amikor Gáspár Zsolti felgyújtotta a testvére háza mögötti nádast, de szerinte Győzike túlreagálta a helyzetet a sok gyógyszer miatt.

A pattanásig feszült helyzet kellős közepén ott áll idősebb Gáspár Győző, aki felesége halála óta próbál békét teremteni Győző és Zsolti között, de egyelőre nem járt sikerrel. 

Olyannyira nem, hogy néhány napja az idősebb fiú azt nyilatkozta, családjával már el is költözött a nógrádmegyeri házból, mert képtelenek tovább élni ebben a feszültségben. Győzike azt mondta, hogy Budapesten vettek ki egy lakást, Virág és Evelin is külön ingatlant bérelnek a fővárosban. Hozzátette, hogy szeretné eladni a házat, amit bagóért kínál megvételre Zsoltinak. A TV2 műsorvezetője akkor szűkszavúan nyilatkozott, de most a Ripostnak elmondta, mit is gondol a kialakult helyzetről. 

„Az a helyzet, hogy én folyamatosan forgatok a Farm VIP harmadik szériájában, így nem pontosan tudom, mi van ezzel a költözéssel. De úgy tudom, hogy Győziék otthon vannak. Arra tudok gondolni, hogy rosszabb napja volt és ezért nyilatkozott ilyesmit” – mondta Zsolti gazda a Ripost-nak.

 „Bennem nincs harag és szeretném, ha benne sem lenne, de ez nyilván nem ilyen egyszerű, az ismert okok miatt. Annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy én szeretném, ha nem lenne igaz ez a költözés és az eladási szándék. Egy család vagyunk és azt szerintem, mindenki maradjon a helyén.”

Arról nem beszélve, hogy édesapánk szíve megszakadna, ha Győző, Bea és a lányok elmennének – tette hozzá Gáspár Zsolti a lapnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!