Testvérháború

2022.08.21. 13:41

Ennyi volt, nem bírta tovább: elmenekült testvére elől Gáspár Győző

Nem csitul a családi viszály, Győzike döntött, elege lett testvéréből.

Nool

Győzőnek betelt a pohár

Forrás: TV2

Gáspár Győző már nem bírt tovább testvére, Gáspár Zsolti szomszédságában lakni, ezért súlyos lépésre szánta el magát. A showman feleségével, Beával és két lányukkal, Evelinnel és Virággal elhagyták Nógrád megyét, és Budapestre költöztek - írja a Bors a Blikk cikkét szemlézve. 

Való igaz, már több mint egy hónapja elhagytuk Salgótarjánt és Budapesten élünk albérletben Beával, és a lányok Virág és Evelin is külön lakásban. A családi viszályaink és a folytonos ingázás miatt döntöttünk így. Köztudott, hogy depressziós vagyok és pánikbetegséggel küzdök, az állapotomnak pedig nem tett jót az a feszültség, amiben ott éltünk Zsoltiék közvetlen közelében

– mondta a lapnak Győző.

Hozzátette, jót tett neki a környezetváltozás és bár még nincs jól, de érzi, hogy javul. Mint mondta, Beával is sokkal jobb a kapcsolatuk, amióta a fővárosban élnek, eljárnak randizni és esténként romantikus sétákat tesznek a városban.

Korábban portálunkon is többször beszámoltunk a családi viszályról. A korábban elválaszthatatlan testvérpár, mára nagyon eltávolodott egymástól. A testvérek már jó ideje nem is beszélnek, legfeljebb a médiában üzengetnek. Tavaly még jobban elmérgesedett a helyzet, amikor Gáspár Zsolti felgyújtotta a testvére háza mögötti nádast, de szerinte Győzike túlreagálta a helyzetet a sok gyógyszer miatt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!