testvér balhé

2021.03.19. 14:22

Gáspár Zsolti magyarázza a testvérháborút: ez lehet az oka, amiért nem jönnek ki Győzikével

Szerinte a testvére derékbe akarja törni a karrierjét.

Nool

Forrás: tv2

Korábban elválaszthatatlan testvérpárnak ismerte meg őket az ország, mára azonban Gáspár Győző és Zsolti nagyon eltávolodtak egymástól. A testvérek már jó ideje nem is beszélnek egymással, legfeljebb újságokban üzengetnek.

A napokban még tovább fajult a fivérek harca. Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Gáspár Győzőék a kertjük mögött óriási tűzre lettek figyelmesek, a lángok pedig már a közel 3 méteres kerítés fölé értek.

Bea asszony a Ripostnak azt is elmondta, éppen vacsoráztak, amikor dőlt be a füstszag a házba. Azonnal keresni kezdték, honnan jön a szag, amikor észrevették, hogy ég a ház melletti nádas.

Zsolti nem tagadta, ő gyújtotta fel testvére háza mögött a nádast, az allergiát okozó növényeket akarta elpusztítani.

-Ezt a nádast minden évben felgyújtjuk, ugyanis a ikergyerekeim allergiásak rá, csavarja az orrukat. Kérdem én, az előző években Bea asszony és Győzike miért nem ijedt meg és vette videóra? Talán mert ez az egész egy műbalhé? – mondta el Zsolti a Borsnak. Hozzátette: – Győző féltékeny a szakmai sikereimre, és hogy míg ő egy csatorna éjjeli műsorsávjában szerepel, amit a kutya sem néz, addig én az egyik legsikeresebb produkcióban lehettem műsorvezető Zsuzsika mellett. Egyszerűen le akar járatni az ország előtt, és tönkre akarja tenni a karrierem. Abba a műsorba is, amelyben szerepel, engem hívtak előbb, csak nem vállaltam, mert az én családom nem eladó. Képtelen mindezt feldolgozni.

A Farm VIP gazdája azt is hozzátette, hogy az elmérgesedett viták ellenére is szereti bátyját, és nem haragszik rá. Szerinte ugyanis Győzi a sok gyógyszer hatására változott meg, és fordult ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!