veszélyben

2021.03.15. 21:44

Megdöbbentő: majdnem a porig égette testvére házát Gáspár Zsolti

A Gáspár család hétfő délután arra ért haza, hogy a mögöttük lévő nádas lángol, ami a házukat is veszélyeztette.

Nool

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A megdöbbentő hírt Gáspár Bea osztotta meg " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán. Minden jel arra mutat, hogy Győző testvére, Zsolti lehet a tettes.

– Minek nekünk ellenség, ha van egy testvérünk. Arra értünk haza édesanyámtól, hogy a mögöttünk lévő nádas lángol és már szinte a kerítésünket és a garázsunkat nyaldossák a lángok – írja a bejegyzésben Gáspár Győző felesége.

A házon elhelyezett térfigyelő kamera felvette az elkövetőt, minden jel arra mutat, hogy egy közeli rokonuk a tettes.

– Szerencsére van kameránk, amin jól látszik az elkövető, akinek a kezében újsápapír van – írta Gáspár Bea, majd folytatta: – Ezek szerint a Covid ennyire megbetegíti az embert – utalt a tettesre, aki feltehetően a napokban megfertőződött Gáspár Zsolt.

Bea asszony a Ripostnak azt is elmondta, éppen vacsoráztak, amikor dőlt be a füstszag a házba. Azonnal keresni kezdték, honnan jön a szag, amikor észrevették, hogy ég a ház melletti nádas. A rokon állítólag arra hivatkozott, hogy allergiás a nádra, ezért gyújtotta fel.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!