Vélemény

2023.04.14. 09:15

Ki a jobb? A Fekete Vonat énekese, Beat kitálalt L. L. Juniorról (videó)

Kendőzetlen őszinteséggel mondta el véleményét zenésztársáról, L. L. Juniorról a Fekete Vonat rappere. A két férfi között élesedni látszott a helyzet, épp ezért is meglepő Beat álláspontja.

A.E.

A januári Fekete Vonat koncerten még látszólag megvolt az összhang L.L. Junior és Beat között

Forrás: Facebook/Fehér Tibor

Épp két hete írtunk róla hírportálunkon, hogy a Fekete Vonat balassagyarmati származású zenésze, Beat élő adásban, feldúltan üzent zenésztársának, L. L. Juniornak. A férfi az egykori sikercsapat januári, gazdasági szempontból rosszul sikerült nagykoncertjét követően még úgy nyilatkozott, hogy nem tartja felelősnek a történtekért Juniort, aztán kisvártatva merőben megváltoztatta véleményét és zenésztársát kezdte hibáztatni. Beat még dalszöveget írt arról, hogy L. L. Junior lenyúlta a pénzüket, amin persze a másik fél később kiakadt.

Két hete aztán Beat élőben jelentkezett be Facebook-oldalán, hogy ingerült hangnemben üzenjen L.L. Juniornak a botrány kapcsán. Fehér Tibor, azaz Beat konkrétan arra utasította, hogy álljon elé, tisztázzák a történteket, majd hozzátette: „Nincs még vége, mi még számolunk!”. Habzó szájú véleménynyilvánítása közben még az is kicsúszott a rapper száján, hogy hajlandó lenne Juniort ugyanúgy felpofozni, ahogy korábban tette, amikor kicsit túllőtt a célon. 

A történteket tekintve tehát igencsak meglepő Beat egy nappal ezelőtt, TikTok-oldalán publikált videója, melyben arra a kérdésre reagált, hogy ki a jobb, ő vagy L. L. Junior. Kifejtette, meglátása szerint kettejüket teljesen értelmetlen összehasonlítani, hisz szerinte ami zenésztársában nincs meg, az benne megvan, és így fordítva. 

Mi tökéletesen kiegészítjük egymást. Semmilyen módon nem illeszkedünk, tűz meg víz vagyunk, de pont ez a lényeg

– fogalmazott, majd hozzátette, ők együtt voltak jók, s szerinte nem szabad összehasonlítani kettejük tudását. 

Akármilyen ellentét is legyen közöttünk, azért az egyenességem megköveteli tőlem, hogy azért azt el kell mondani, hogy a Junior zseniális előadó gyerekek...

– zárta mondandóját Beat. Teljes véleményét az alábbi videóban hallgathatjátok meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!